Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Ponedeljek, 4.12.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice

Vsak ponedeljek izbiramo ime tedna – nekoga, ki je prejšnji teden naredil korak dlje, stopil iz povprečja, dosegel več.

06:30
Novice

Stožice so gostile drugi letošnji nogometni derbi med najuspešnejšima slovenskima kluboma. O nogometnem derbiju, z reprezentančnim pridihom po žrebu skupini za evropsko prvenstvo, bo tekla beseda v jutranji športni zgodbi.

V tokratni epizodi podkasta Šala za starše o eni ključnih prelomnic novega starševskega življenja, vrnitvi na delovno mesto. Po letu odsotnosti in ob spremenjeni držinski dinamiki se marsikaj spremeni. Tudi o tem z gostjama: Evo Assani in Agnes Pajsar Korenč.

08:30
Novice

Obsojate mamo, ki na igrišču odpisuje na službena elektronska sporočila? Ali, bog ne daj, srfa po družabnih omrežjih?

Na severnoameriškem snegu se je sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju začela za tekmovalce v hitrih disciplinah, v Lillehammerju na Norveškem pa so začele svojo tudi smučarske skakalke. Koliko dobre forme se je s poletne Velike nagrade, na kateri so letos blestele Slovenke, preneslo na sneg, pa izveste v dopoldanskih športnih minutah.

09:30
Novice

Vsak ponedeljek izbiramo ime tedna – nekoga, ki je prejšnji teden naredil korak dlje, stopil iz povprečja, dosegel več. Glasujejo kandidati minulega tedna.

10:30
Novice

Zaradi razvojnih značilnosti mladostniki spadajo med ranljivejše skupine, ko gre za razvoj težav v duševnem zdravju. Nove stiske je prinesla pandemija covida 19, velike izzive prinaša tudi vse večja raba in priljubljenost novih tehnologij. V tem predprazničnem času, ko nas terorizirajo pričakovanja oz. že kar zahteve po veselju, obilju, praznovanju in prijetnih uricah z drugimi, so stiske osamljenih in ranljivih ljudi pogosto še občutnejše. Tudi pri mladostnikih. In ker je samomor eden najpogostejših vzrokov smrti v obdobju mladostništva, v tem, za marsikoga najtežjem delu leta na te stiske še posebej opozarjamo. Mateja Brežan.

Med tremi kandidati za Ime tedna poslušalci glasujejo za tistega, za katerega menijo, da si je s svojim dejanjem ali dosežkom zaslužil njihov glas.

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Vsak ponedeljek izbiramo ime tedna – nekoga, ki je prejšnji teden naredil korak dlje, stopil iz povprečja, dosegel več.

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Kaj nam razkriva razstava v muzeju MAO, Struktura modernosti: Iskanja Edvarda Ravnikarja, osrednji dogodek v nizu prireditev, ki so jih pripravili v Ravnikarjevem letu 2023? Kje in kako je Ravnikar zakoličil prostore moderne slovenske družbe in države, kako je preoblikoval vlogo arhitekta dvajstega stoletja, pa tudi o ustvarjalnem dvomu in nikoli dokončanih eksperimentih.

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glasbeniki so se poklonili Vladu Kreslinu. Reportaži lahko prisluhnete v popoldnevu na Valu 202.

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Slovenske rokometašice končujejo prvi del svetovnega prvenstva v Stavangerju proti Francozinjam, rokometne minute pa bomo prepletli z najnovejšo epizodo nogometnega podkasta Žoga je okrogla, v kateri bomo predstavili slovenske nasprotnike na evropskem prvenstvu v Nemčiji.

Van Morrison je pri svojih 78-ih posnel 45. studijski album. Accentuate the Positive izžareva energijo šestdesetih, to je čas, ko je Van Morrison izbrane pesmi, ki jih je uvrstil na album, prepeval po klubih v Belfastu.

Večerni spored ob 18.25.

Pred približno 20-imi leti so bili energični Švedi najpomembnejši pri oživljanju garažnega roka v Evropi. Da niso izgubili koncertnega zagona, so dokazali tudi z letošnjim nastopom na festivalu Reeperbahn v Hamburgu.

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt