Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 3.12.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Tudi v letošnji sezoni najelitnejšega tekmovanja v dvoranskem nogometu, so slovenske barve zastopali igralci Dobovca. Ti so se uvrstili v elitni del tekmovanja, v katerem jim je malo zmanjkalo do uvrstitve na zaključni turnir najboljše četverice. So pa sicer slovenski prvaki v Prištini, ki je gostila eno od štirih skupin, pustili dober vtis.

Avtor: Sandi Škvarč

Na današnji dan leta 1965 je izšel šesti studijski album skupine The Beatles. Ob izidu so bile zapisane besede, da imajo The Beatles še vedno dovolj idej, ki zabavajo množice.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Maruša Jakše je na lastni koži izkusila kruto resničnost diskriminiranih tujih delavcev v ZDA , a je "spalne kontejnerje" na srečo kmalu zamenjala za dinamični Brooklyn, kjer se je sproščeno počutila tudi med uličnimi preprodajalci cracka.

Avtor: Mitja Peček

V Hamburgu so izžrebali skupine evropskega prvenstva v nogometu, ki ga bo prihodnje leto gostila Nemčija. V oddaji predstavljamo nasprotnike Slovenije in prizorišča tekem, kjer bo reprezentanca igrala v skupinskem delu turnirja, podrobneje pa se posvetimo še svetovnemu prvenstvu rokometašic in nastopom Slovenk, ki so se v 2.krogu tekmovanja pomerile z Angolkami.

Avtor: Mojca Breskvar

09:30
Novice

Čeprav so danes mogoče že odšle v pozabo, se jih večina spominja s posebno toplino. Govorimo o znamenitih, doma narejenih punčkah iz cunj, ki jih poznajo po celem svetu in so mnoge v otroštvu spremljale na vsakem koraku. Unicef Slovenija s pomočjo punčk iz cunj že 20 let zbira sredstva za program cepljenja otrok proti osmim nalezljivim otroškim boleznim v državah v razvoju. Vsaka ročno narejena punčka, ki je na ogled na razstavi na Ljubljanskem gradu, predstavlja otroka iz države v razvoju, ki ga je treba cepiti in potrebuje našo pomoč.

Avtor: Vida Lestan

10:30
Novice

Ana Petrič vodi center starejših v Notranjih Goricah. Pred skoraj dvema desetletjema je začela kot strežnica, danes v vlogi direktorice uvaja sodobne pristope dela s starejšimi, ki s številnimi aktivnostmi izkoriščajo »zadnje« priložnosti za polno življenje. Od letošnje jeseni se z odprtjem vrtčevskega oddelka v domu razlegata še otroški smeh in jok: medgeneracijsko sobivanje v pravem pomni besede.

Avtor: Rok Kužel

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: VAL202

12:30
Novice

Po smučarskih skakalcih sezono svetovnega pokala začenjajo še smučarske skakalke, ki se bodo tako kot skakalci, pomerile v Lillehammerju. V nedeljskem popoldnevu se podrobneje posvetimo preostalemu dogajanju na snegu, biatlonu in alpskemu smučanju, kot tudi svetovnemu prvenstvu rokometašic, ki ga na severu celine gostijo tri skandinavske države: Norveška, Švedska in Danska. Ena od osrednjih tem oddaje pa bo tudi evropsko nogometno prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Nemčija. V Hamburgu so izžrebali skupine predtekmovalnega dela prvenstva, na katerem bo po 24. letih spet sodelovala Slovenija.

Avtor: Uroš Volk

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Koncertni večer, posvečen Vladu Kreslinu. Velikan slovenske muzike, ki združuje zvrsti in generacije, letos praznuje 70 let. Le nekaj dni po rojstnem dnevu in izidu novega albuma se mu poklanja več kot ducat izvajalcev: Masayah, Hauptman, Skova in Skovani, Jardier, Batista Cadillac, Kokosy, Chris Eckman in Jana Beltran, Dan D, Leopold I. in Drügi, Ethnotrip, Tomaž Hostnik ter Marina Martensson.

Avtor: Jure Longyka

Zadnja sprememba: 02.12.2023 02:55:05

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt