Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Ponedeljek, 20.11.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice

Vsak ponedeljek izbiramo ime tedna – nekoga, ki je prejšnji teden naredil korak dlje, stopil iz povprečja, dosegel več.

Avtor: Uršula Zaletelj

06:30
Novice

Za slovensko nogometno reprezentanco se kvalifikacije za Euro 2024 v Nemčiji končujejo z domačo tekmo. Pred nabito polnimi Stožicami bo nasprotnik Kazahstan.

Avtor: Luka Petrič

Pred otrokovim šestim mesecem starši postanemo strokovnjaki za kuhanje na sopari, eksperti za teksturo in barvo blata v plenici ter poznavalci palete alergenov. A kako se odločiti, katerim smernicam slediti? O tem govorimo s prehransko svetovalko Ano Zrimšek. Pravi, da o tem, kdaj uvesti gosto hrano, ne presojamo po otrokovih dopolnjenih tednih, temveč znakih pripravljenosti, ki jih kaže.

Avtor: Uršula Zaletelj, Maja Stepančič

08:30
Novice

Kaj počnejo drugi pri hranjenju svojih malčkov, česar sami nikoli ne bi?

Avtor: Uršula Zaletelj,Maja Stepančič

Slovenska nogometna reprezentanca kvalifikacije za evropsko prvenstvo v Nemčiji prihodnje leto končuje proti Kazahastanu. Kako nestrpno dvoboj pred nabito polnimi Stožicami pričakujejo v slovenskem taboru, približamo v dopoldanskih športnih minutah, v katerih se posvetimo še zaključku teniške sezone in turnirju najboljše osmerice v Torinu.

Avtor: Tomaž Langerholz

09:30
Novice

Vsak ponedeljek izbiramo ime tedna – nekoga, ki je prejšnji teden naredil korak dlje, stopil iz povprečja, dosegel več. Glasujejo tudi kandidati minulega tedna.

Avtor: Rok Kužel

10:30
Novice

Primož Roglič je pred dnevi na slovesni prireditvi, ki ste jo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji, sporočil, da je kot ambasador humanitarne fundacije zbral 200.000 evrov za pomoč mladim športnikom. Vse več otrokom namreč športno usodo močno krojijo predvsem finančne sposobnosti staršev in klubov, kar z naraščajočim številom kandidatov za letne štipendije občutijo v tudi v Olimpijskem komiteju Slovenije. Pred osmimi leti so zato ustanovili posebno fundacijo, danes poimenovano fundacija Mira Cerarja in Leona Štuklja, del zbranih sredstev pa že četrto leto namenjajo tudi mladim športnikom iz najšibkejših socialno ekonomskih slojev. V zadnjem letu je kot ambasador sklada pri zbiranju sredstev pomagal Primož Roglič, ki je zdaj to skrb preložil na košarkarska ramena Gorana Dragiča.

Avtor: Jana Vidic

Med tremi kandidati za Ime tedna poslušalci glasujejo za tistega, za katerega menijo, da si je s svojim dejanjem ali dosežkom zaslužil njihov glas.

Avtor: Rok Kužel

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Vsak ponedeljek izbiramo ime tedna – nekoga, ki je prejšnji teden naredil korak dlje, stopil iz povprečja, dosegel več.

Avtor: Rok Kužel

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

14:20
Obvestila
14:30
Novice
16:30
Novice
17:30
Novice

Tudi v popoldanskih športnih minutah je v ospredju nogometna reprezentanca, ki kvalifikacije za evropsko prvenstvo končuje doma proti Kazahstanu. Pred večernim vrhuncem v Stožicah se ob zadnjih odzivih iz slovenskega tabora posvetimo še košarkarskemu dvoboju jadranske lige med Olimpijo in Partizanom, kot tudi jadralskemu zlatemu pokalu, ki se je prejšnji konec tedna končal v Španiji.

Avtor: Marko Pangerc

V oddaji Top albumov danes poslušamo Javelin. Deseti studijski album Sufjana Stevensa, ki je izšel 6. oktobra pri založbi Asthmatic Kitty. Ameriški glasbenik je album znova pisal, snemal in produciral pretežno sam, kot boste lahko slišali v nadaljevanju, pa ima na njem veliko vlogo tudi žensko zborovsko petje. Neja Jerant.

Avtor: Neja Jerant

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 23.11.2023 09:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt