Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 19.11.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V Poreču poteka sklepni turnir najboljše četverice lige prvakov v balinanju, na katerega se je po senzacionalni četrtfinalni zmagi uvrstila tudi škofjeloška Trata.

Avtor: Tomaž Langerholz

Danes tri v vrsto z odrske zadnje vrste. Matt Sorum je ameriški glasbenik, bobnar, ki je največ časa držal tempo zasedbama The Cult in Guns'n'Roses. Sicer je v svoji 35-letni karieri posnel dva solistična albuma, ob tem pa še 14 albumov v vlogi gostujočega bobnarja.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Aleš Franjko je vojak, ki se je pred slabimi 20 leti preselil v belgijski Mons, natančneje v tamkajšnjo vojaško bazo Nata. Kljub temu, da ima baza izrazito mednarodni pomen, za tam bivajoče seveda velja zelo jasen red.

Avtor: Mitja Peček

Najboljše smukačice se bodo na ledeniku v Zermattu še drugič pomerile za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju, kjer bo slovenska adutinja za novo vrhunsko uvrstitev spet Ilka Štuhec. V prijetnejših temperaturah precej nad ničlo se v Las Palmasu v Španiji medtem končuje tekmovanje jadralcev za zlati pokal, rokometašice Krima pa bodo v ligi prvakinj gostovale v Franciji pri Metzu.

Avtor: Mojca Breskvar

09:30
Novice

Nadaljujemo s peto v seriji oddaj o rokodelcih in o rokodelskih spretnostih, ki jih premorejo mojstrice in mojstri tradicionalnih slovenskih obrti. V današnji je Boris Žgajnar obiskal pletarko, mojstrico izdelovanja pletenih izdelkov iz koruznega ličja.

Avtor: Boris Žgajnar

10:30
Novice

Marta Kelvišar je poslovna voditeljica, ki v ospredje postavlja sodelavce. Več kot 300 zaposlenih v Beli krajini ustvarja zgodbo o uspehu. Njihove mobilne hiške in prestižni šotori so v več kot 400 letoviščih po vsem svetu. V zadnjih letih dosegajo izjemen razvoj in 20-odstotno letno rast, kar jih uvršča med najuspešnejša podjetja v turistični industriji v Evropi.
Marta Kelvišar, direktorica podjetja Adria Dom in menedžerka leta, bo razkrila, kaj je njeno ključno vodilo in kako spodbujajo inovativnost. Pokomentirala pa bo tudi aktualni temi: visoko obremenitev plač in popoplavno obnovo.

Avtor: Anja Hlača Ferjančič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Tadej Košmrlj

12:30
Novice

Slovenska nogometna reprezentanca lovi novo uvrstitev na veliko tekmovanje. Po dvoboju z Dansko ji v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 ostaja le še domača tekma proti Kazahstanu. Osrednji temi tokratnega popoldneva dodamo aktualne dogodke, ki vključujejo dvojni spored v alpskem smučanju, rokometno ligo prvakinj in sklepni turnir najboljših teniških igralcev sveta. Podrobneje pa se posvetimo tudi preostalim tekmovanjem na snegu, ki bodo kmalu razširila zimsko športno ponudbo. Sezona za smučarske skakalce, tekače in biatlonce je namreč pred vrati.

Avtor: Marko Polak

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 17.11.2023 19:00:02

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt