Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 24.9.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Rokometašice Krima so zelo dobro začele novo sezono Lige prvakinj in so ena od vodilnih ekip v svoji skupini.

Avtor: Marko Pangerc

Ob obletnici izida albuma Nevermind skupine Nirvana.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Žan Kolmanič zadnji dve leti in pol prebiva v Austinu, kjer igra v tamkajšnjem nogometnem klubu. Kot pravi, postaja nogomet v Združenih državah Amerike vse bolj priljubljen, denarni vložki v nogometne klube pa so neprimerljivo večji kot v Sloveniji in se iz leta v leto še povečujejo. Liga MLS privablja tudi vse več igralcev, med nasprotniki se bo prihodnje leto imel priložnost pomeriti tudi z Lionelom Messijem.

Avtor: Aljaž Golčer

Svetovno prvenstvo v slalomu na divjih vodah se v Londonu končuje s tekmo v krosu, v dopoldanskih športnih minutah pa se posvetimo še olimpijskim kvalifikacijam slovenskih odbojkaric in rokometašicam Krima, ki so zelo dobro vstopile v novo sezono lige prvakinj.

Avtor: Mojca Breskvar

09:30
Novice

V letošnjem letu zaznamujemo ne le 100 let od smrti Ivana Tavčarja, ampak tudi pol stoletja od premiere filma Cvetje v jeseni. Ta je nastal po istoimenskem romanu, ki je verjetno prav zaradi filma eno najbolj znanih Tavčarjevih del. Tako kot mnoga druga svoja dela ga je postavil v deželo pod Blegošem, kot pravijo Poljanski dolini.

Avtor: Veronika Gnezda

10:30
Novice

Dr. Matej Ogrin je izredni profesor na Oddelku za geografijo ljubljanske Filozofske fakultete in vodja nevladne organizacije Cipra. Strokovnjak za geografijo prometa, avtor študij o onesnaženju zraka v mestih, okoljevarstvenik. Govori o planetarni solidarnosti in trajnostnem razvoju, čudi se mladim, ki zahtevajo graditev avtocest, dvomi o smiselnosti širitve ljubljanske obvoznice.

Avtor: Rok Kužel

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna, tokrat je to storil Damjan Zorc.

Avtor: Damjan Zorc

12:30
Novice

Ob uradnem koncu poletja in začetku jeseni se končujejo številna športna tekmovanja. Za kanuiste in kajakaše se s krosom končuje svetovno prvenstvo v slalomu na divjih vodah, slovenske odbojkarice so sklenile olimpijske kvalifikacije, pod streho sta tudi sezona v športnem plezanju in svetovno prvenstvo v motokrosu. Zaključke tekmovanj pospremimo v nedeljskem popoldnevu in se hkrati posvetimo aktualnim dogodkom v svetu športa. Ob začetku evropskih klubskih tekmovanj je vse bolj pestro na nogometnih zelenicah, zaživela je novoustanovljena ženska liga narodov, na Goriškem se v mednarodni konkurenci merijo najboljši slovenski relisti, na svoje svetovno prvenstvo pa se vneto pripravlja reprezentanca v športni gimnastiki.

Avtor: Aljaž Golčer

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 24.09.2023 02:40:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt