Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 19.9.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Na Nogometni zvezi Slovenije so predstavili novega selektorja. Po odstopu Boruta Jarca, njegovo delo je bilo kamen spotike reprezentantk, bo na slovensko klop sedel Saša Kolman.

Avtor: Sandi Škvarč

Po dveh štoparskih zgodbah nadaljujemo vandranje po domovini in svetu. Samantha, Marko, Gaia Lina in Thiago Simba so štiričlanska družina, ki je še marca živela v lastniškem stanovanju na Obali. Še pred poletjem pa so dom v Kopru zamenjali za dom na kolesih. Starši so prodali stanovanje, vse življenje shranili v škatle, pustili najnujnejše in kupili avtodom. Za mlado družino so zdaj trije meseci potovanja, v tem času pa jim je uspelo priti vse do najbolj severnega dela Evrope. Na Norveško jih je poklicala Sara Zmrzlak.

Avtor: Sara Zmrzlak

08:30
Novice

Slalomisti na divjih vodah začenjajo svetovno prvenstvo na olimpijski progi v Londonu. Uvod v prvenstvo, ki se bo začelo z ekipnimi vožnjami, prepletemo z začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo v dvoranskem nogometu.

Avtor: Marko Pangerc

09:30
Novice
10:30
Novice

Obolevnost za klopnim meningoencefalitisom je v Sloveniji med najvišjimi v Evropi. V pogovoru z dr. Nadjo Šinkovec Zorko o bolezni, ki jo prenašajo klopi, o posledicah, zaščiti in cepivu.

Avtor: Žana Bašelj

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Evropska centralna banka je desetič zapored zvišala obrestne mere; depozitna obrestna mera je s štirimi odstotki dosegla najvišjo raven od uvedbe skupne evropske valute leta 1999. Najnovejše gospodarske napovedi za območje z evrom medtem predvidevajo nekoliko počasnejšo rast gospodarstva in nekoliko višjo inflacijo. Razmere komentira glavni ekonomist Gospodarske zbornice Slovenije Bojan Ivanc.

Avtor: Rok Kužel

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

V Ljubljani poteka 35. grafični bienale z naslovom Iz praznine so prišli darovi kozmosa. Utrinke je zbrala Nina Zagoričnik.

Avtor: Nina Zagoričnik

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: Marko Radmilovič

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Na svetovnem prvenstvu slalomistov na divjih vodah so se razpletle ekipne vožnje. Odzive in zanimivosti ujamete v popoldnevu, ko bomo predstavili tudi zanimivosti ob začetku nogometne lige prvakov.

Avtor: Uroš Volk

Legende synth popa so lani odigrale koncert v dveh delih, z naslovom Atmospheric & Greatest Hits, ki je pozneje izšel tudi kot uradni album.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Drugi album dueta Vagabunda se imenuje Mask, in to zaradi turbulentnih časov, v katerih je nastajal. Kitarista in avtorja Jure Jurca in Matevž Pavčnik se tematsko dotikata ljubezenskih razmerij in nasploh razmerij med ljudmi. Po drugi strani pa pošiljata kritiko današnjemu kapitalističnemu času, ko vsi povprek hrepenimo po stvareh, ki nas ne osrečujejo.

Avtor: Jernej Vene

Zadnja sprememba: 19.09.2023 02:45:05

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt