Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Petek, 16.6.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Slovenija je sogostiteljica 39. evropskega prvenstva košarkaric. Rakete na domačem turnirju ciljajo na svojo najboljšo uvrstitev doslej, prebiti se med najboljšo osmerico.

V eter Vala 202 smo sredi marca uvalili top G mentality in se lotili interesne govorice mladih: slenga. A ni šlo za kako sprdancijo, tema je FR zanimiva. Pa da ne cappamo preveč, čeknite!

08:30
Novice

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno.

Slovenske košarkarice so nastope na domačem evropskem prvenstvu začele proti reprezentanci Velike Britanije. Že danes jih čaka nova tekma, nasprotnice bodo Nemke. Ob košarki se posvetimo še nogometni reprezentanci, ki jo zvečer čaka kvalifikacijska tekma za uvrstitev na evropsko prvenstvo proti Finski, in slalomistom na divjih vodah v Tacnu, kjer se nadaljuje sezona svetovnega pokala.

09:30
Novice

Med dvema največjima kolesarskima dirkama, po Italiji in Franciji, še dirka po Sloveniji. Val 202 je s terenskim studiem neposredno ob progi, tokrat v Postojni. Z živim radijskim programom ponudimo prenose najzanimivejših trenutkov, intervjuje, podkast Tour 202, tudi življenjske zgodbe iz lokalnih okolij.

10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila

Z našo dopisnico iz Bruslja Mojco Širok se povežemo iz terenskega studia v Postojni. Pogovor bo kolesaril mimo morebitnih kolesarskih odmevov v sosedah Belgije, v Franciji in na Nizozemskem. Zanimalo nas bo, ali se že čuti ogrevanje pred francoskim Tourom in ali je kaj odmevalo Rogličevo zmagoslavje na Giru glede na to, da tekmuje za nizozemsko ekipo Jumbo Visma. Zanimivo bo slišati, da tako kot v Ljubljani tudi v Bruslju vladajo gradbena dela, pa mimo vroče teme visokih cen v supermarketih tudi ne bo šlo, za konec pa še o novem škandalu, ki se bo razplamtel v Evropski komisiji.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna. Tokrat bo to storil Aleš Kocjan.

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Popoldne in zvečer pospremimo finalne nastope na tekmi svetovnega pokala v slalomu na divijih vodah v Tacnu, tekmo slovenske nogometne reprezentance s Finsko v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo in drugo tekmo slovenskih košarkaric na domačem evropskem prvenstvu v Stožicah.

Kanadska DJ-ka in producentka - sicer biologinja - je dosledno nadgradila svoj prebojni minialbum Both of Us / Are You Down (2020). Nastal je v Berlinu, medtem ko je njen prvi pravi album Guy izrazito bolj prešeren, še raje pa povsem odkrito usmerjen v house-pop, vzniknil v Londonu. Zaznavno vlogo pri nastanku čudovito umetelne ter vesele in sproščujoče elektronske albumske akcije ima angleški pop kameleon Jack Pañate. Med dominantnimi uspešnicami Jayde G se v Galeriji podvizajo še raperji Kodak Black, Killer Mike in ta teden skoraj zmagovalni Lil Durk, s krasno novo premiero pa še domači dvojec Luma.

Petkov večer na Valu 202 bodo tudi tokrat zaznamovale sveže elektronske stvaritve domačih in tujih glasbenih ustvarjalcev. Med drugim bomo slišali nov singel priljubljenega avstralskega didžeja Fisherja, nekaj svežega nam je z dežele kengurujev dostavil tudi tamkajšnji producent Dom Dolla, ki je tokrat moči združil s pop zvezdnico Nelly Furtado, barve domače elektronike bo ta konec tedna zastopal Tommy Gee White, zadnji gostujoči miks te sezone pa bo pripravil stari znanec slovenskih klubskih in festivalskih odrov DJ Crocy.

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt