Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 13.6.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Slovenska nogometna reprezentanca se pripravlja na kvalifikacijski tekmi za Evropsko prvenstvo. V času, ko so reprezentanti v Sloveniji, je priložnost, da se idoli družijo tudi z nadobudnimi nogometaši. Utrinek z druženja otrok s slovenskimi reprezentanti ujamete v torkovem jutru.

Avtor: Sandi Škvarč

Oseba, ki opravlja službo. In služba, ki zaznamuje življenje. Klepetamo z najrazličnejšimi sogovorniki, ki opravljajo najrazličnejše poklice. Kakšen je njihov delavnik, kaj jim gre na živce, kaj jih veseli? Pa, navsezadnje, tudi, kaj si mislijo o svetu, družbi in sploh vsem. Tokratni gost je računovodja, pa tudi komik Matevž Baloh.

Avtor: Nataša Štefe

08:30
Novice

Sezona slalomistov na divjih vodah se bo konec tedna nadaljevala v Tacnu. Po zmagi kanuista Benjamina Savška v Pragi so pričakovanja pred domačo tekmo velika.

Avtor: Aljaž Golčer

09:30
Novice
10:30
Novice

Salvete in vabljeni na hedonistično kulinarično izkušnjo v rimski obedovalnici – trikliniju. Sprejel nas bo vilikus, nas posedel na tipične ležalnike – klineje, da pa bo izkušnja kar se da pristna, bomo jedli z rokami, pili iz glinenih posod in poslušali rimske recitale. Prestavite se z nami dva tisoč let v preteklost, v rimske čase, ko so Rimljani gradili in zapustili vile tudi pri nas. Tudi v arheološkem parku Simonov zaliv, kamor vas tokrat peljemo na zvočno izkušnjo.

Avtor: Maja Stepančič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slovenija je zelo slabo povezana s svetom, naša letalska povezljivost je celo med najslabšimi v Evropi. Ker so bili vsi poskusi spodbujanja boljših letalskih povezav do zdaj neuspešni, se je ponovno začelo govoriti o tem, da bi morala imeti Slovenija svojega letalskega prevoznika. Pobudo za ustanovitev nacionalne letalske družbe komentirata ekonomist prof. dr. Jože Damijan in Peter Grašek, nekdanji predsednik uprave Adrie Airways.

Avtor: Tatjana Pirc

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Zgodbe umetnosti in ustvarjalcev.

Avtor: VAL202

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: Marko Radmilovič

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Eden največjih športnih dogodkov junija pri nas je kolesarska dirka po Sloveniji. Pred uvodno etapo so moštva predstavila svoje tekmovalce.

Avtor: Klemen Verlič

The Big Moon je četverec deklet iz Londona pod vodstvom Juliette Jackson, ki je zasedbo začela sestavljati pred desetimi leti. Do danes so izdale tri albume, ki so jih pred kratkim predstavile na festivalu BBC Radio 6 Music.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Mladeniči iz skupine Lumberjack so v zadnjih treh letih zasnovali deset skladb in jih uvrstili na drugi album Dejt. Priča smo zrelejši glasbi, saj so skozi izkušnje in doživetja začeli drugače gledati na svet. Dejt vabi na zmenek zaljubljenih in zmedenih, pa tudi strastnih in odprtih duš. Glasba je še vedno rokenrol z modernejšim pridihom, ki hkrati poskrbi za zabavo in nežnejše trenutke. Več pa pevec in kitarist Rok Ahačevčič in bobnar Blaž Kuster.

Avtor: Jernej Vene

Zadnja sprememba: 13.06.2023 02:50:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt