Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 6.6.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Za slovensko moško odbojkarsko reprezentanco se začenja pestro odbojkarsko poletje. Za uvod bodo z najboljšimi ekipami sveta merili moči na prvem turnirju Lige narodov na Japonskem.

Avtor: Boštjan Reberšak

Oseba, ki opravlja službo. In služba, ki zaznamuje življenje. Klepetamo z najrazličnejšimi sogovorniki, ki opravljajo najrazličnejše poklice. Kakšen je njihov delavnik, kaj jim gre na živce, kaj jih veseli? Pa navsezadnje tudi, kaj si mislijo o svetu, družbi in sploh vsem. Tokratna gostja je Barbara Zabukovec, vzgojiteljica v vrtcu Idrija.

Avtor: Nataša Štefe

08:30
Novice

Pred košarkarji Olimpije je tretja, odločilna polfinalna tekma jadranske lige. V Beogradu se bodo pomerili z euroligaškim Partizanom. Posvetimo se še končani klubski sezoni za rokometašice. Na zaključnem turnirju v Budimpešti minuli konec tedna, je Ana Gros s svojo ekipo osvojila 3.mesto v Ligi prvakinj.

Avtor: Boštjan Janežič

09:30
Novice
10:30
Novice

Na ljubljanski akademiji za likovno umetnost in oblikovanje je pred časom nastal zanimivi projekt REsense, ki se osredotoča na razumevanje načinov spreminjanja naših netrajnostnih vzorcev vedenja. Avtorica Tamara Lasič je namreč prepričana, da je v pohištveni industriji treba ustvariti zavest o nujnosti obnavljanja pohištva z materiali, odgovornimi do okolja.

Avtor: Boris Žgajnar

11:30
Novice
11:38
Obvestila

V oddaji Vroči mikrofon bomo govorili o žgočem vprašanju vetrnih elektrarn na Pohorju. Pojasnila o postopkih postavljanja 56 vetrnic na Pohorje bodo v studiu podali Georgi Bangiev in Suzana Zupanc Hrastar z ministrstva za naravne vire in prostor, Simona Kaligarič z območne enote Maribor Zavoda za varstvo narave in Jana Habjan, predstavnica enega od investitorjev, podjetja Energija na veter.

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

O programu in dogajanju na filmskem festivalu Kino Otok, ki se v sredo začne v Izoli.

Avtor: Veronika Gnezda

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: Marko Radmilovič

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Pred prvim dvobojem odbojkarjev na turnirju Lige narodov na Japonskem bomo popoldanske športne minute popestrili še z zanimivostmi pred bližajočim se začetkom kolesarske dirke po Sloveniji.

Avtor: Marko Cirman

Ob smrti Andyja Rourka, basista skupine The Smiths, bomo zavrteli del edinega koncertnega albuma te nadvse vplivne zasedbe, ki je igrala indie rock.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo skušali v Beogradu na odločilni polfinalni tekmi premagati ekipo Partizana in si na ta način zagotoviti pot v finale LIge ABA. Tekmo pospremimo v večeru na Valu 202.

Avtor: Franci Pavšer

Simon Vadnjal je zadnja leta postopoma zbiral skladbe za prvenec Dan za sanje. Z ekipo uveljavljenih avtorjev, tehničnih sodelavcev in glasbenikov vam predstavlja devet skladb, ki jih je postavil v pop-rokovsko obleko, ni pa pozabil na balade, da bi čim bolje izrazil svoje občutke. Posveča se žalosti in neuspehu, pa tudi veselju ter prešerni radosti ob osebnih zmagah.

Avtor: Jernej Vene

Zadnja sprememba: 05.06.2023 17:10:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt