Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 30.5.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Slovenska odbojkarska reprezentanca je pred začetkom Lige narodov na pripravljalnem turnirju dvakrat premagala Nizozemsko. Prijateljska dvoboja sta razkrila novost v igri slovenske reprezentance.

Avtor: Boštjan Reberšak

Oseba, ki opravlja službo. In služba, ki zaznamuje življenje. Klepetamo z najrazličnejšimi sogovorniki, ki opravljajo najrazličnejše poklice. Kakšen je njihov delavnik, kaj jim gre na živce, kaj jih veseli? Pa, navsezadnje tudi, kaj si mislijo o svetu, družbi in sploh vsem. Tokratni gost je knjižničar Jan.

Avtor: Nataša Štefe

08:30
Novice

Smučarski skakalci začenjajo priprave na novo sezono. Pred prvimi skoki na skakalnicah je uvodni del treningov namenjen telesni pripravi. Košarkarje Olimpije pa čaka druga tekma polfinala jadranske lige, v Stožicah bodo gostili beograjski Partizan.

Avtor: Aljaž Golčer

09:30
Novice
10:30
Novice

Podjetno nad izzive ali PONI je projekt, ki ob pomoči podjetniškega usposabljanja podpira ustanovitev novih podjetij vsem osebam z dobro podjetniško idejo. Za spodbuditev podjetniške dejavnosti in uspešen razvoj zamisli je namreč v prvi fazi potrebna vsebinska podpora, ki jo udeležencem dajejo mentorji, strokovnjaki in podjetniki. Na sejmu, ki je bil sredi maja v Kranju, v podjetniškem inkubatorju Kovačnica, so se predstavili podjetniki iz kohezijske regije Zahodna Slovenija. Z njimi smo se pogovarjali o podpori programa PONI, njihovih poslovnih idejah in uspehih.

Avtor: Neža Borkovič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Recep Tayyip Erdogan ima pred seboj novih pet let na čelu Turčije, ki, kot kaže ostaja tudi pri predsedniškem sistemu. Rezultat kaže tudi na polarizirano turško družbo. Kaj pa bo to v prihodnosti pomenilo za regijo od Bližnjega vzhoda do Črnega morja ter Evropske unije?

Avtor: Gašper Andrinek

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Kaj je prostor? To vprašanje si zastavlja in nanj ustvarjalno odgovarja več kot 30 umetniških projektov 17. mednarodnega festivala Svetlobna gverila. Iskanje dialoga med Svetlobno gverilo in mestom, njegovim javnim prostorom, je od nekdaj bistvo festivala – svetloba se plazi v pore Ljubljanskih ulic, celo v smetnjake, na strehe – a letos je v tej temi še nekaj več: raziskuje mentalni, metafizični, socialno-politični, vesoljni in ne nazadnje, jasno, virtualni prostor.

Avtor: Žiga Bratoš

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: VAL202

17:30
Novice
17:35
Obvestila

V košarkarsko obarvanih popoldanskih športnih minutah se posvetimo ženski reprezentanci, ki končuje priprave na domače Evropsko prvenstvo. Po tekmi s Poljsko jo prihodnji teden čakata le še dvoboja s Črno goro, košarkarje Olimpije pa nocoj drugi polfinalni dvoboj jadranske lige z beograjskim Partizanom.

Avtor: Tomaž Langerholz

Po porazu v Beogradu bodo skušali košarkarji Cedevite Olimpije v domačih Stožicah premagati ekipo Partizana in rezultat v polfinalni seriji, ki se igra na dve zmagi, izenačiti. Tekmo pospremimo v večeru na Valu 202.

Avtor: Franci Pavšer

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Noxire je udaren trio s celjskega konca, ki izvaja trdi rok. V treh desetletjih delovanja je izdal pet albumov, v oddaji bo predstavil šestega z naslovom Very Veracious. Zaradi radovednosti članov je od plošče do plošče spreminjal svoj izraz. Marcel Vovk je basist, pevec in glavni avtor; s tem je najbolj poklican za podrobno debato o njihovem delu.

Avtor: Jernej Vene

Zadnja sprememba: 30.05.2023 14:15:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt