Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 27.5.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Kolesarska dirka se bliža koncu in odločitvi o zmagovalcu. Trojček gorskih etap v Alpah se bo končal z vožnjo na čas v bližini slovenske meje, in sicer s ciljem na Svetih Višarjah.

Avtor: Dare Rupar

Dve z razlogom, tokrat ob obletnici smrti Gregga Allmana, ustanovitelja zasedbe The Allman Brothers in enega od pionierjev južnjaškega rocka.

Avtor: Jernej Sobočan

08:30
Novice

Jonagold, gala, idared, topaz, zlati delišes. Ste se tudi vi kdaj vprašali, katere sorte je bilo najbolj znano jabolko od vseh jabolk? Jabolko, ki je spremenilo razumevanje sveta in je podlaga za vse sodobno fizikalno znanje? Jabolko, ki je ob razmišljanju padlo na glavo Isaacu Newtonu? Na vprašanje presenetljivo natančno odgovori dr. Robert Brus z Oddelka za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire Biotehniške fakultete v Ljubljani.

Avtor: Neža Borkovič

Končuje se 106. izvedba kolesarske dirke po Italiji. Predzadnja, 20. etapa predstavlja veliki finale v Alpah v boju za osvojitev rožnate majice. Najboljši v skupni razvrstitvi se bodo pomerili v vožnji na čas s ciljem na Svetih Višarjah. Na evropskem prvenstvu v veslanju na Bledu pa se začenjajo prvi boji za odličja.

Avtor: Nina Smole

09:30
Novice

Sobota prinaša kolesarski praznik ob zaključku dirke po Italiji z vzponom na Svete Višarje. Med množico slovenskih navijačev bo tudi ekipa Vala 202. Po 10.00 iz mobilnega studia neposredno ob trasi dirke! Ne zamudite vzdušja, spremljevalnih zgodb in doživetega spremljanja odločilne etape, vključno z vožnjo Primoža Rogliča za rožnato majico vodilnega v skupni razvrstitvi.

Avtor: Aleš Smrekar, Dare Rupar, Igor Tominec, Luka Dolar, Jan Grilc, Luka Skarlovnik, Matic Božič

10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila
12:30
Novice
13:30
Novice

Tujejezična glasba, ki jo redko slišite. Tokrat se podajamo v vode francoske rock glasbe, predstavljamo namreč svežo zasedbo Ambiose.

Avtor: Tomaž Purkart

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice
17:38
Obvestila

Glasba, ki jo le redkokdaj ali nikoli ne zasledite v rednih glasbenih opremah. Še manj verjetno pa je, da jo boste slišali na drugih radijskih postajah.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 27.05.2023 02:45:02

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt