Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 9.4.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

S prihajajočim tednom se začenjajo finalni boji v odbojkarskem državnem prvenstvu v moški in ženski konkurenci.

Avtor: Boštjan Reberšak

V Združenem kraljestvu so pred desetimi leti prvič zaznamovali več kot milijardo hranjenih glasbenih posnetkov s spletnih platform.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Janko Le Ulaga je sin slovenskega veleposlanika, ki zadnjih 10 let živi v Šanghaju. Tam je preživel tudi 2 koronski karanteni. V pogovoru z Majem nam je zaupal, kako ohraniti trezno glavo, če se ne moreš zamotiti niti z brskanjem po Facebooku.

Avtor: Maj Valerij

Samo teden dni za dirko po Flandriji je pred karavano svetovne serije v cestnem kolesarstvu nova enodnevna klasična dirka, Pariz‒Roubaix. Posvetimo se še odzivom iz tabora slovenske ženske rokometne reprezentance, ki se je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Skandinaviji prvič pomerila z Italijo.

Avtor: Mojca Breskvar

09:30
Novice

Športni nadušenci bodo lahko nedeljo preživeli ob spremljanju znamenite kolesarske dirke Pariz‒Roubaix. Slovenski adut bo Matej Mohorič. Že pred začetkom klasične dirke se bo s prizorišča oglasil reporter Igor Tominec.

Avtor: Igor Tominec

10:30
Novice

Sestra Mojca, članica redovne skupnosti hčera Marije Pomočnice, bo od 17. aprila naprej generalna tajnica Slovenske škofovske konference. V katoliški cerkvi pri nas ženska še ni zasedala tako visokega položaja. Novih izzivov je ni strah, imenovanje pa jo je presenetilo.

Avtor: Tatjana Pirc

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice

Druga aprilska nedelja prinaša nov kolesarski spomenik, enodnevno klasično dirko Pariz‒Roubaix, na kateri slovenske barve med kolesarsko elito tokrat brani le Matej Mohorič. Popoldne se bomo posvetili še nogometu, domačemu in mednarodnemu, podaljšanju sodelovanja Odbojkarske zveze Slovenije z romunskim strokovnjakom Gheorghejem Cretujem, evropskemu prvenstvu v športni gimnastiki, finalu alpske hokejske lige, pa tudi pregledu iztekajočih se prvenstev onkraj Atlantika, predvsem košarkarski ligi NBA in hokejski NHL.

Avtor: Marko Polak

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 26.04.2023 09:10:48

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt