Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 5.4.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Aleksander Čeferin bo znova izvoljen za predsednika najbogatejše športne zveze na svetu. Pred kongresom v Lizboni o evropskih nogometnih načrtih in dosedanjih šestih letih in pol, ki jih je preživel na čelu zveze. Uefa je po škandalih prejšnjega vodstva obnovila svoj ugled ter ob neuspeli bogataški superligi ter precej manj taktni in bolj požrešni mednarodni nogometni zvezi pogosto celo prevzela vlogo branilke nogometa pred drugimi, še lakomnejšimi akterji.

Avtor: Luka Petrič

Balladero – Neon srce. Novi album, še vedno pop in vse okoli njega, še vedno iskren ... V živo na Valu 202.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Premiere novih domačih skladb.

Avtor: Andrej Karoli

Pred odhodom na Evropsko prvenstvo v Turčiji je svoje cilje razkrila slovenska reprezentanca v športni gimnastiki. V jutranjih športnih minutah se posvetimo še e-športu in največjemu igričarskemu dogodku doslej pri nas, ki je bil pretekli konec tedna.

Avtor: Marko Pangerc

09:30
Novice
10:30
Novice

Slovenske zdravstvene meglice naj bi pomagala razkaditi tudi digitalizacija. Največkrat se za zgled omenjata Estonija in Finska, toda v resnici je vsaka država zgodba zase. Tudi ko gre za digitalizacijo, ministrstvo išče učinkovit "slovenski model". Analiziramo sedanje stanje v Sloveniji in iščemo realne možnosti za izboljšave. Kaj in kdaj lahko spremenimo na boljše? Gostja bo Tjaša Zajc, mednarodno priznana strokovnjakinja na področju digitalnega zdravja.

Avtor: Luka Hvalc

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Cene električne energije so v letošnjem letu padle, a tako nizkih cen, kot smo jih poznali v preteklosti, več ne bo. Naj poslovni odjemalci izvedejo delni nakup energije za več let naprej? Kaj lahko povzroči predhodno prekinitev delovanja TEŠ 6? Kakšna bi bila cena NEK 2, če se zanj odločimo? Kako bo elektrifikacija voznega parka vplivala na omrežje? Kako odvisni postajamo od uvoza električne energije? To je nekaj vprašanj, ki jih bomo v Vročem mikrofonu zastavili direktorju družbe ELES Aleksandru Mervarju.

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Novo skladbo Žana Hauptmana z naslovom Lejla ste na Valu 202 že slišali, zdaj pa je čas, da o njej izveste več. Mariborčan, ki je svoj rodni kraj pred kratkim menjal za Ljubljano, v Noticah o prihajajoči plošči, nastopih in seveda o Lejli.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice
14:45
Radiovedni

Na čisto resna radiovedna vprašanja, ki nam jih zastavljajo poslušalci, iščemo čisto resne odgovore – s strokovnjaki.

Avtor: VAL202

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Romunski strokovnjak Gheorghe Cretu ostaja selektor slovenske odbojkarske reprezentance. Po četrtem mestu na svetovnem prvenstvu bo izbrano vrsto skušal popeljati na olimpijske igre v Parizu.

Avtor: Sandi Škvarč

Depeche Mode ali nov duet z izjemno tradicijo na novem albumu ponuja predvsem veliko tistega, kar so Depeche Mode ustvarili kot trio. Ode žalosti, sploh po prepričanju optimistov, ne navdušujejo. A tu se sladko-otožni antagonizmi vizavi Memento Mori, povratniškega dela slovite eseške electro-pop zasedbe šele začnejo.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 26.04.2023 09:09:50

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt