Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 28.3.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice
08:30
Novice

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo končani sezoni smučarskih skakalk in kolesarstvu. Naša najboljša predstavnika Tadej Pogačar in Primož Roglič sta na uvodu letošnje sezone odlično pripravljena.

Avtor: Igor Tominec

09:30
Novice
10:30
Novice

Nova sezona Vodenja s posluhom prinaša zgodbe, ki v ospredje postavljajo trajnost. Kot poudarja strokovni sodelavec oddaje, profesor z Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani dr. Miha Škerlavaj: "Pomemben vidik trajnosti, ki je pogosto spregledan, je način ravnanja z ljudmi pri delu." Prvi gost je Jernej Česen iz podjetja Outfit 7. Eno vodilnih podjetij na področju iger ima več kot 400 zaposlenih z vsega sveta. Jernej Česen je v pogovoru z dr. Mihom Škerlavajem in Anjo Hlača Ferjančič med drugim razkril, kako se je podjetje spremenilo, kako skušajo poskrbeti, da ljudje ne bi izgorevali, in kaj je zanj največji izziv pri vodenju.

Avtor: Anja Hlača Ferjančič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Družba postaja vse manj aktivna, slabšajo se tudi prehranjevalne navade in vedno več ljudi ima težave s spanjem. Kot da bi pozabili, da so prav redna telesna aktivnost, uravnotežena in zdrava prehrana, pravilna regeneracija po športu in reden spanec temelji zdravega in sproščenega življenja! Kje so razlogi, da tako enostavnih in dobesedno življenjsko pomembnih pravil ljudje ne upoštevamo, si zdravega in sproščenega življenja sploh ne moremo več privoščiti? O vsem tem je tekla razprava na živahni okrogli mizi, ki so jo minuli petek pripravili na Inštitutu Jožef Stefan in ki jo povzemamo v torkovem Vročem mikrofonu.

Avtor: Maja Ratej

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

O predstavitvi štirih palestinskih filmov v Slovenski kinoteki.

Avtor: Veronika Gnezda

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: Marko Radmilovič

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Svetovni pokal v smučarskih skokih se bo sklenil s poleti v Planici, kjer je vse pripravljeno na konec sezone.

Avtor: Mojca Breskvar

Srbska skupina je letos nastopila na festivalu Eurosonic in del koncerta vam bomo zavrteli v Mini koncertu. Za ljubitelje The XX, Chromatics, DIIV in podobnih indie ustvarjalcev.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Glasba spremlja pevko Manu od rosnih let naprej, v desetletjih je oblikovala svoj glasbeni izraz, se ob tem izobraževala formalno in tehnično ter stopila na oder mnogih festivalov doma in v tujini. Najbolj smo si jo zapomnili kot slovensko predstavnico na Evrosongu 2016. Po spletu srečnih naključij je v nastanek prvenca vključila kopico sodelavcev iz domačih in tujih logov, ki so ji pomagali ustvariti ploščo Sunrise.

Avtor: Jernej Vene

Zadnja sprememba: 26.04.2023 09:08:00

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt