Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 26.3.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V Barceloni se končuje kolesarska dirka po Kataloniji, na kateri je svojo pripravljenost za največje dirke v tej sezoni potrdil Primož Roglič.

Avtor: Luka Dolar

Na današnji dan leta 2016 so Joelovo skladbo Piano Man uvrstili v arhiv posnetkov Kongresne knjižnice Združenih držav Amerike. Arhivirani posnetki so označeni kot kulturni, zgodovinski in siceršnji mejniki zgodovine ZDA".

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Valentina Triler zadnji dve leti živi v vasi Nungwi na skrajnem severu otoka Zanzibar. Iz rojstnih Medvod se je podala v iskanju mirnejšega načina življenja, tam pa med drugim našla tudi ljubezen. Z možem se ukvarjata s turizmom, presenetilo pa jo je dejstvo, da so afriški moški zelo vešči gospodinjskih opravil.

Avtor: Miha Švalj

Pred slovensko nogometno reprezentanco je prva domača tekma kvalifikacij za EURO 2024, v Stožicah gosti San Marino. V Barceloni se bo končala kolesarska dirka po Kataloniji, ki jo je s svojimi predstavami zaznamoval Primož Roglič, smučarski skakalci pa bodo v Lahtiju po moštveni svoje nastope sklenili na posamični tekmi.

Avtor: Tomaž Langerholz

09:30
Novice

Gozdovi nam omogočajo življenje. V nedeljskem dopoldnevu se bomo z Nino Tome iz okoljske organizacije Focus odpravili na sprehod na ljubljanski Rožnik in se - ob svetovnem dnevu gozdov - pogovarjali o pomenu gozda.

Avtor: Gorazd Rečnik

10:30
Novice

Nedeljski gost je reški glasbenik Damir Urban, nekoč basist in frontman zasedbe Laufer, danes prvi glas Urban & 4. Avdiofil, ki je nekaj časa eksperimentiral s snemanjem jelenov v gozdu in rib pod vodo, je avtor številnih nagrajenih albumov in uspešnic, četudi se temu izrazu raje izogiba. V pogovoru z Uršulo Zaletelj se je spominjal divjih devetdesetih, ko je v najhujšem času vojne doživel svojih prvih pet minut slave, pa vse do današnjih dni, ko družbi s prostovoljstvom vrača imaginarni dolg za lepo in mirno življenje. 

Avtor: Uršula Zaletelj

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Dogodke tedna je izbral in komentiral Aleš Kocjan.

Avtor: Aleš Kocjan

12:30
Novice

Zadnja marčevska nedelja ponuja barvit spored dogodkov. Slovenski nogometaši se bodo v kvalifikacijah za Evropsko prvenstvo 2024 prvič predstavili domačemu občinstvu. V Stožicah bodo gostili San Marino. V nedeljskem popoldnevu bomo spremljali še zaključek kolesarske dirke po Kataloniji, na kateri je ves teden blestel Primož Roglič, gostovanje rokometašic Krima v Ligi prvakinj v Bukarešti in posamično tekmo smučarskih skakalcev v Lahtiju, na zadnjem prizorišču svetovnega pokala pred zaključkom sezone v Planici. Obenem se bo na Finskem sklenila sezona v smučarskih tekih, z VN Portugalske svojo v Portimau začenjajo motociklisti.

Avtor: Nina Smole

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 24.03.2023 14:25:05

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt