Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 19.3.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Letenje na smučeh, prvič uresničene sanje smučarskih skakalk.

Predvsem igralec in televizijski producent, a tudi glasbenik. Bruce Willis danes praznuje 68. rojstni dan. Če odmislimo Umri pokončno, je Brunova vrnitev fin del prirejene glasbene zapuščine.

08:30
Novice

Konec svetovnega pokala v alpskem smučanju, rokometna liga prvakinj in odzivi po kolesarski dirki med Milanom in San Remom ujamete v dopoldanskih športnih minutah.

09:30
Novice

Smučarske skakalke so dočakale prvo tekmo v poletih. Na letalnici v Vikersundu bodo zaokrožile norveško turnejo. Razvoj smučarskih poletov, najprivlačnejše discipline, je veleval tudi razvoj letalnic, ki jih je konstruiral inženir Janez Gorišek. Kako leteti dlje so v zadnjem desetletju sanje tudi skakalk, ki bodo izpolnjene na največji letalnici na svetu. Dileme in izzive predstavimo ob začetku tekme na Norveškem.

10:30
Novice

Radijska kolegica, skoraj članica skupine Rafael, ki pa se je kljub strahu "kaj bodo rekli doma" na koncu poimenovala Videosex. Skoraj klasična flavtistka, v resnici ljubiteljica popa, ki jo je čas zapeljal v alternativo. Dokler ni šla po svoje.

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

Preplet zimskih tekmovanj za svetovni pokal, končujejo se sezone smučarjev, biatloncev in deskarjev, nogometni utrip, kolesarski spomenik med Milanom in San Remom in letenje na smučeh v Vikersundu, v prepletu glasbe in športa na Valu 202.

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

17:30
Novice
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt