Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 18.3.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Kolesarska dirka med Milanom in San Remom je prva spomladanska klasika. Lani se je na vrh zavihtel Matej Mohorič, ki bo skušal obraniti naslov, med tekmeci pa je tudi prvi kolesar sveta Tadej Pogačar.

Avtor: Dare Rupar

Dve z Jutranjega koncerta pri Andreju, ki je tokrat gostil pivško zasedbo Ana Pupedan. Četverico, ki je nedavno praznovala 30 let delovanja. Tudi z novim albumom.

Avtor: Jernej Sobočan, Andrej Karoli

08:30
Novice

Ne glede na to, ali ga uporabljamo v solati, kot prilogo k svoji najljubši jedi ali kot ključno sestavino v receptu sladice. Nastrgano korenje ima edinstven sladkast okus, ki se mu je težko upreti. Danes se bomo poglobili v znanost te slastne sladkosti, pri tem pa nam bo pomagal Blaž Cigić, profesor s področja živilske biokemije in kemije, v prostem času pa tudi poznavalec korenčkov.

Avtor: Neža Borkovič

Veleslalomisti in slalomistke končujejo sezono svetovnega pokala v Andori. Vrhunce finalnih tekem ujamete v dopoldnevu na Valu 202, ko se preselimo tudi nad Oslo ob zadnjih biatlonskih tekmah letošnje sezone.

Avtor: Marko Polak in Tomaž Langerholz

Zanimivosti pred finalom veleslalomistov in slalomistk v Andori, napoved kolesarske klasike med Milanom in San Remom ter odzivi po finalu srednjeevropske odbojkarske lige ujamete v Navalu na šport.

Avtor: Klemen Verlič

09:30
Novice

Tokratne minute za mobilnost so spet precej naelektrene. Z Andrejem Brglezom ugotavljamo, da je električna mobilnost dejstvo, da je avtomobilov iz dneva v dan več in da pravzaprav nima smisla debatirati in se prepirati, ali bi ali ne bi na elektriko. Usmeritev je zapovedana in treba se bo pač prilagoditi. Res nima smisla, da se polariziramo še na tem področju, ugotavlja Brglez. Opozorimo še na prihod dveh prestižnih Bavarcev in prostornega Italijana.

Avtor: Janez Martinčič

10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila
12:30
Novice
13:30
Novice

Holy Nothing je tričlanski elektronski kolektiv, ki deluje v mestu Porto, člani pa prihajajo tako iz Portugalske kot Brazilije. Margarida Campelo pa je portugalska glasbenica, ki se je po delovanju v zasedbi Cassete Pirata lotila še solo projekta. Tako člani skupine Holy Nothing kot Margarida Campelo so ta hip na vrhu portugalske glasbene lestvice radijske postaje Antena 3.

Avtor: Jernej Sobočan

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Pomlad trka na vrata in skupaj z njo poletni športi. V popoldnevu pospremimo prvi kolesarski spomenik v letošnji sezoni med Milanom in San Remom. Ujeli boste vrhunce biatlonskega zasledovanja nad Oslom in tekme smučarskih skakalcev na letalnici v Vikersundu.

Avtor: Nina Smole

17:30
Novice
17:38
Obvestila

Zadnja sprememba: 17.03.2023 22:30:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt