Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 15.2.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Ker se na glasbo spoznamo vsi, pa se dajmo...

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Premierna predvajanja novih domačih skladb

Avtor: Andrej Karoli

Biatlonci in biatlonke zaokrožujejo prvo polovico svetovnega prvenstva v Ruhpoldingu, alpske smučarke in smučarji pa na paralelni tekmi na svetovnem prvenstvu v Franciji. Pred celjskimi rokometaši je eden od vrhuncev sezone z domačo tekmo proti Barceloni.

Avtor: Boštjan Janežič

09:30
Novice
10:30
Novice

Slovensko podjetje Seascape je vodilno na svetu v razvoju, proizvodnji in prodaji športno potovalnih jadrnic od 4 do 11 metrov. Nova jadrnica, ki so jo ustvarili v sodelovanju s strateškim partnerjem, največjo navtično skupino na svetu, je postala najbolj nagrajena jadrnica v industriji, ob vseh drugih nagradah je na odru največjega sejma plovil pobrala še najprestižnejšo – postala je evropska jadrnica leta 2023.

Avtor: Aleš Smrekar

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Pri razpravah o zdravem prehranjevanju se prepogosto osredotočamo predvsem na to, ali kdo uživa meso ali ne. Toda tako mesno kot brezmesno prehranjevanje je lahko zdravo ali nezdravo. V Sloveniji ob prevelikih količinah mesa pojemo bistveno premalo sadja in zelenjave. Kakšne so sodobne prehranske smernice in zakaj je tudi pri tem, kaj jemo, pomembna zmernost, se pogovarjamo z raziskovalko prehrane z Inštituta za nutricionistiko dr. Živo Lavriša.

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice

V popoldnevu na Valu 202 pospremimo tekmi svetovnih prvenstev v alpskem smučanju in biatlonu.

Avtor: Igor Tominec, Marko Cirman in Aljaž Golčer

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Joker Out odhajajo na letošnje tekmovanje za pesem Evrovizije, ki ga v imenu Ukrajine gosti Liverpool. Shagadelični rokerji so skladbo Carpe Diem, posneto v hamburškem studiu, prvič predstavili v posebni oddaji Misija Liverpool na prvem programu Televizije Slovenija, 11. maja pa bomo zanjo lahko stiskali pesti na velikem odru drugega polfinalnega večera. Gosta oddaje sta Bojan in Nace.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Odzivi z aktualnih svetovnih prvenstev alpskih smučark in smučarjev ter biatlonk. Tudi napovedi slovenske reprezentance v pričakovanju največjega domačega zimskega dogodka, nordijskega svetovnega prvenstva v Planici.

Avtor: Sandi Škvarč

Poslednji pop-punk delikt uspešno podaljšuje svoj vpliv. S približevanjem dvajseti obletnici delovanja se nashvillski punk kvartet še naprej prizadeva zaznavno modificirati svoj izraz. Nedavni soul in R&B prebliski vzporedno z bolj plastificiranim zvokom so zasedbo Paramore privedli do delnega nagiba proti modi iz začetka osemdesetih ali novovalovskim radostim. Medtem ko so za glasbenike, ki so nekoč reprezentirali jezo ameriške krščanske mladeži, skladenske odličnosti, enako kot kakovost pretja glavne vokalistke, očitno nedosegljive, pa ima na pričujočem delu občutno več svobode njihov bobnar. Ko funk rešuje punk.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Večerni spored 18.25

Avtor: VAL202

V večeru pospremimo tekmo rokometne lige prvakov med Celjem in Barcelono.

Avtor: Uroš Volk

Zadnja sprememba: 14.02.2023 23:20:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt