Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 11.2.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Oberhof gosti svetovno prvenstvo v biatlonu, kjer je prvič na velikem tekmovanju v novem športu nastopila Anamarija Lampič. Utrinek s prizorišča ujamete v jutranji športni zgodbi.

Avtor: Aljaž Golčer

Prav danes mineva 11 let od smrti Whitney Houston. Pevke z izjemnim razponom glasu, ki se je je prijel vzdevek The Voice. Več kot desetletje po tragični smrti še vedno velja za eno najboljših pevk vseh časov.

Avtor: Jernej Sobočan

08:30
Novice

Na čisto resna radiovedna vprašanja, ki nam jih zastavljajo poslušalci, iščemo čisto resne odgovore – s strokovnjaki. Neži tudi tokrat pri raziskovanju pomagata radiovedni osnovnošolki Brina in Mila, ki ju zanima plesen. Konkretno: zakaj lahko jemo plesen na gorgonzoli, na drugih mlečnih izdelkih pa ne?

Avtor: Neža Borkovič

Pred alpskimi smučarkami je eden od vrhuncev svetovnega prvenstva v Franciji, hkrati tudi eden od vrhuncev slovenske reprezentance s smukaškim nastopom Ilke Štuhec, biatlonke so že opravile s sprintersko preizkušnjo svetovnega prvenstva biatlonce čaka danes, ko nastope v Hinzenbachu zaokrožujejo tudi smučarske skakalke. Preplet ujamete v Navalu na šport.

Avtor: Marko Pangerc

09:30
Novice

Smučarke skakalke sezono svetovnega pokala nadaljujejo v Hinzenbachu. Nastope slovenskih predstavnic pospremimo v dopoldnevu na Valu 202.

Avtor: Dare Rupar

Časi so taki, da marsikateri družinski proračun ne zdrži več visokih stroškov, tako nas bo vedno več, ki bomo izračunavali, koliko nas lastništvo oziroma uporaba stane in razmišljali, kako bi zmanjšali stroške. Morda imamo pri hiši dva, morda tudi več avtomobilov – ali res vse nujno potrebujemo? Ali imamo kakšno sprejemljivo alternativo, ki bi nam lahko pocenila vožnjo? Izračun uporabe avtomobila nam je na voljo na spletu, več razloži Boštjan Okorn iz Zveze Potrošnikov Slovenije.

Avtor: Janez Martinčič

10:30
Novice

Program svetovnega prvenstva v alpskem smučanju se nadaljuje s smukom za ženske. Ilko Štuhec in ostale tekmovalke pospremimo na Valu 202.

Avtor: Igor Tominec, Marko Cirman

11:30
Novice
11:38
Obvestila
12:30
Novice
13:30
Novice

V Švici domuje kantavtor Adrian Stern, ki prihaja iz Badna blizu Züricha. Njegov zaščitni znak so ljubezenske pesmi, zapete z žametnim glasom ob prefinjeni spremljavi akustične kitare.

Avtor: Jernej Vene

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Program svetovnega prvenstva v biatlonu v soboto prinaša moško sprintersko tekmo. Kako uspešni bodo slovenski biatlonci, lahko slišite v popoldnevu na Valu 202.

Avtor: Aljaž Golčer

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Športni navdušenci v sobotnem popoldnevu ne boste zamudili najpomembnejšega dogajanja. Pospremili bomo tekmo smučarjev skakalcev v Lake Placidu, postregli z odzivi po tekmovalnem dnevu na svetovnem prvenstvu v biatlonu in po tekmi slovenskih hokejistov v pripravah na prvenstvo elitne divizije, spregledali pa ne bomo niti nogometnega derbija med Celjem in Muro.

Avtor: Boštjan Reberšak, Aljaž Golčer, Jože Pepevnik

17:30
Novice
17:38
Obvestila

Zadnja sprememba: 10.02.2023 14:40:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt