Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 7.2.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Kviz, v katerem poslušalke in poslušalce čakajo tri vprašanja. Za zmago morate pravilno odgovoriti na vsa tri in najti ime športnika oziroma športnice, ki jih odgovori povezujejo.

Avtor: Anja Hlača Ferjančič

08:30
Novice

Začela se je serija velikih zimskih tekmovanj. V Franciji so prvi na delu alpski smučarji in smučarke, medtem ko hokejska reprezentanca začenja pomemben sklop priprav pred vnovičnim nastopom med hokejsko elito.

Avtor: Luka Petrič

09:30
Novice
10:30
Novice

Val Thorens, Méribel in Courchevel s 600 kilometri prog sestavljajo največje smučišče na svetu. Kako (ne)zahtevne so proge, od kod je večina turistov in kako cenovno dostopno je smučanje v Franciji? Pogled naših reporterjev na utrip smučišča, prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva v alpskem smučanju.

Avtor: Igor Tominec, Marko Cirman

11:30
Novice
11:38
Obvestila

V zgodovini je meso veljalo za prestiž. Reveži ga niso uživali veliko, plemstvo pa ga je jedlo v neverjetnih količinah. Danes je dostopno vsem, še posebno poceni meso slabše kakovosti iz tujine. V prihodnosti bodo arheologi našo dobo poznali predvsem po velikanskih količinah plastike in piščančjih kosteh. Trgovci na veliko oglašujejo poceni meso, po drugi strani pa tržno nišo sestavljajo tudi na primer veganski zrezki z okusom po govedini. Kakšni so zgodovinski, sociološki in etični vidiki tega, kar jemo?

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: Marko Radmilovič

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Končani sta obe kombinacijski preizkušnji na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju, biatlonci so prav tako že na prizorišču prvenstva v Oberhofu, a so zdaj še v ospredju zadnje priprave na vrhunec sezone. Zanimivosti ujamete v Navalu na šport.

Avtor: Marko Pangerc

Naš glasbeni dvojec se je januarja udeležil konferenčnega festivala Eurosonic v Groningenu, kjer sta Sara in Nina nastopili dvakrat. Prisluhnete lahko posnetku enega izmed teh koncertov.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Kvartet džeZZva na plošči Clearness črpa iz kopice idej vseh štirih instrumentalistov. Termin jazz je kljub svoji širini preozek, saj na plošči glasbeni motivi skačejo tudi v progresivno rokovsko sfero in fusion. Več o delu štirih glasbenih zanesenjakov pa kitarist Iztok Rodež.

Avtor: Jernej Vene

Zadnja sprememba: 07.02.2023 02:40:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt