Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 22.1.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Mesec dni pred začetkom svetovnega nordijskega prvenstva v Planici v jutranji športni zgodbi preverimo, kako vrhunec sezone pričakujejo slovenski tekmovalci.

Avtor: Boštjan Reberšak

Britanski indie rokerji Arctic Monkeys so na današnji dan leta 2006 še drugič osvojili britansko lestvico s skladbo When The Sun Goes Down z njihovega debitantskega albuma.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Popotnika Nena Tomelj Bobnar in Blaž Levičnik sta se aprila lani odpravila na t. i. Pacifiško pot. Prehoditi sta nameravala približno 4000-kilometrsko traso po zahodni obali Združenih držav Amerike, ki vodi od ameriške meje z Mehiko na jugu do Kanade na severu. Pot sta morala predčasno končati, saj jima je pot pred mejo z Oregonom prekrižal obsežen gozdni požar.

Avtor: Mitja Peček

Rokometaše čaka zadnja tekma drugega dela svetovnega prvenstva na Poljskem, smučarski skakalci pa so že sklenili tekmovalni konec tedna na Japonskem. Preplet ujamete v Navalu na šport.

Avtor: Mojca Breskvar

09:30
Novice

Na Društvu za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije pozivajo tudi k sodelovanju v akciji »citizen-science«, radi bi namreč locirali območje prenočevanja pinož, ki so letos spet množično prišle na prezimovanje v naše kraje. Ornitologi sklepajo, da se zadržujejo nekje na območju Dobrovelj oziroma Menine, natančnejše lokacije pa bodo veseli na svojem Ornitofonu, na številki 031 439 051 oziroma jim jo sporočite po elektronski pošti dopps@dopps.si. Prav tako bodo veseli podatka, kje čez Slovenijo letijo žerjavi, ki se bodo iz Mediterana spet vrnili nekje konec februarja in v začetku marca.

Avtor: Veronika Gnezda

10:30
Novice

Rdeča nit kariere doktorice Eve Pogačar, pravzaprav njenega življena nasploh, je prva pomoč. Zadnja leta vodi Strokovni center za prvo pomoč pri Rdečem križu, v jeseniški bolnišnici pa opravlja službo anesteziologinje. Že leta si prizadeva, da bi prva pomoč postala del učnega procesa v osnovni šoli, sama pa je veščine enega od najdragocenejših in najplemenitejših dejanj, ki ga lahko ponudimo pomoči potrebnim, vpeljala v proces usposabljanja gorskih reševalcev, kar je bila dolga leta tudi sama. Več kot 20 let je bila del posadke Helikopterske nujne medicinske pomoči, enkrat se je nepričakovano znašla tudi na drugi strani – kot ponesrečenka.

Avtor: Aleš Smrekar

11:30
Novice
11:38
Obvestila

V dopoldnevu na Valu 202 se preselimo na obe alpski prizorišči tekem za svetovni pokal, v Cortino in Kitzbühel, ter na prizorišče tekem biatlonk in biatloncev v Anterselvo.

Avtor: Igor Tominec in Tomaž Langerholz

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Tadej Košmrlj

12:30
Novice

Konec glavnega dela svetovnega prvenstva v rokometu bo osrednja tema nedeljskega športnega popoldneva, ki ponuja tudi odzive zimskih športnikov po tekmah za svetovni pokal.

Avtor: Aljaž Golčer in Luka Skarlovnik

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 21.01.2023 02:45:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt