Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 20.12.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Decembrski izlet v nakupovalno središče … Obvezni elementi predpraznične okrasitve trgovin so lučke, bleščice, makete jelenčkov in hrestača, Božiček ali dedek Mraz in .. božična glasba. S profesorico psihologije glasbe na ljubljanski akademiji za glasbo, Katarino Habe, se bomo pogovarjali o vplivu glasbe na nakupovanje ter receptu za dobro božično skladbo.

Avtor: Tina Šoln, Jernej Sobočan

08:30
Novice

Alpski smučarji so zaokrožili serijo tekem v Dolomitih z veleslalomom v Alta Badiji, judoisti sezono končujejo v Jeruzalemu preplet ujamete v Navalu na šport.

Avtor: Luka Petrič

09:30
Novice
10:30
Novice

Unesco je na svoj seznam nesnovne kulturne dediščine v začetku decembra vpisal tudi čebelarjenje v Sloveniji, s čimer so slovenski čebelarji tudi simbolno postali del velike Unescove družine. ‘Čebelarstvo v Sloveniji, način življenja’ je bil naslov nominacije, pri čemer so posebej izpostavili različne izraze in dolgo zgodovino slovenskega čebelarstva, katerega zibelka in trde temelje so postavili že pred več stoletji v Radovljici. Val 202 je v soboto 10. decembra mobilni studio postavil prav v tem simpatičnem gorenjskem mestecu in podrobno smo ga spoznavali praktično cel dan. Seveda smo obiskali tudi Čebelarski muzej v starem mestnem jedru in se tako o čebelarski tradiciji kot različnih izrazih čebelarstva pogovarjali z mladim čebelarjem Erikom Luznarjem iz Begunj na Gorenjskem.

Avtor: Miha Švalj

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Ob strokovni pomoči psihologa Tristana Riglerja o prepoznavanju in uravnavanju jeze in agresije pri otrocih in mladostnikih. Kako izraziti čustvena stanja, ki so potrebna za zdrav duševni razvoj, vendar so v naši družbi najmanj zaželena?

Avtor: Danila Hradil Kuplen

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Zgodbe umetnosti in ustvarjalcev.

Avtor: Kaj Ravnak

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odzive na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: Marko Radmilovič

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Smučarske skakalke se že pripravljajo na silvestersko turnejo, ki bo drugič ponudila tekme ob prehodu v novo leto na Ljubnem ob Savinji.

Avtor: Marko Pangerc

Pred Magnificovim zadnjim koncertom v Stožicah si bomo privoščili košček njegovega prvega božičnega nastopa v tej dvorani.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Skupino Žavbi Brothers sestavlja šest bratov, ki na prvencu Mali raj ponujajo osem skladb, v katerih mešajo pop, folk in rok z okusom po nekih drugih časih. Zglede za ukvarjanje z glasbo so dobili doma, z leti pa so se oblikovali v spodobne pevce in instrumentaliste. Prav njihova mladost in njen pregovorni polet vabita k poslušanju.

Avtor: Jernej Vene

Zadnja sprememba: 20.12.2022 02:45:02

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt