Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 18.12.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Zadnji dan svetovnega prvenstva v nogometu ponuja najtežje pričakovano tekmo za naslov svetovne prvakinje. Tekmici bosta reprezentanci Argentine in Francije, utrip pred finalom ujamete v delčku sveže epizode nogometnega podkasta Žoga je okrgola.

Ob rojstnem dnevu ameriške pevke.

08:30
Novice

Elena Lazarova je 27-letna socialna delavka iz Brežic, ki je že kmalu po študiju in po približno letu dni dela v Sloveniji odšla iskat boljše možnosti na sever stare celine. Zdaj živi v Aarhusu na Danskem, kjer dela v enem izmed klubov za (popoldansko) bivanje otrok in mladostnikov.

Na svetovnem prvenstvu v nogometu je pred igralci finalni dan, rokometašice Krima so odigrale pomembno tekmo lige prvakinj, alpski smučarji in smučarke pa nadaljujejo tekme za svetovni pokal. Preplet ujamete v Navalu na šport.

09:30
Novice

Športni podkast Vala 202 s komentarji.

10:30
Novice

Tudi z neutrudnim odpiranjem oči javnosti in odločevalcem, da je revščina povsod med nami, da predvsem otroke močno zaznamuje in usodno razslojuje, je Anita Ogulin postala najbolj prepoznavna borka za pomoč otrokom iz finančno najšibkejših družin pri nas. V več kot 60 letih vselej prostovoljnega, nikoli plačanega humanitarnega dela je družbi podarila številne programe pomoči, soustvarila otroški parlament, bila pobudnica in soustanoviteljica kriznega centra za otroke Palčica, trdna opora neštetim otrokom v najhujših stiskah in mentorica ter zgled rodovom vzgojiteljev, prostovoljcev in humanitarnih delavcev, ki zdaj tudi poklicno prevzemajo njena bremena skrbi za druge. Čez nekaj dni bo naziv Imena leta na Valu 202 predala novemu izbrancu, sama pa se bo kljub bolezni še naprej razdajala drugim, predvsem otrokom.

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Dogodke tedna je tokrat izbral in komentiral Gorazd Rečnik.

12:30
Novice

Nedeljsko popoldne bo predvsem v znamenju velikega finala nogometnega svetovnega prvenstva. Za naslov svetovne prvakinje se bosta pomerili reprezentanci Argentine in Francije. V času do osrednje informativne oddaje ujamete še vrhunce zimskih tekmovanj za svetovni pokal.

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt