Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 7.12.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Reportaža s koncerta Izštekanih 10 v Kinu Šiška, kjer je oder zavzelo deset izvajalcev, ki so nastopili v oddaji v minulih treh letih.

Avtor: Jernej Sobočan, Katja Stojnič

08:30
Novice

Premierna predvajanja novih skladb.

Avtor: VAL202

Na svetovnem prvenstvu v nogometu je prvi prosti dan. Znani so vsi udeleženci četrtfinala. Kateri reprezentanci sta se zadnji prebili med osmerico najboljših, izveste v dopoldanskem Navalu na šport, v katerem zberemo tudi odzive po tekmi evropskega pokala košarkarjev Olimpije.

Avtor: Boštjan Janežič

09:30
Novice
10:30
Novice

O aktualnem dogajanju na svetovnem prvenstvu v nogometu, Katar 2022.

Avtor: Luka Petrič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Cene energentov so zaradi zelenega prehoda poskočile že pred sankcijami proti Rusiji. Dodatno je olje na ogenj cen energentov prilila tudi suša, kar je vplivalo na proizvodnjo hidroelektrarn, pa tudi nekaterih jedrskih elektrarn v Evropi, medtem ko so v TEŠ-u zaradi predvidljivih razlogov ostali celo brez premoga. O cenah energentov in njihovem ozadju pri nas kot po svetu se bomo pogovarjali z ekonomistom dr. Markom Pahorjem.

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Skladba 'Sanje gorijo', v kateri gostuje pevka Nina Šardi - JUNEsHELEN, je tretji single iz nastajajočega avtorskega projekta 'Muze & bardi', v katerem Gregor Zemljič deluje kot avtor in producent. Iz tega je tudi pesem 'Ljubezen je tovarna' (z Niko Perunović iz Patetica).

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice
14:45
Radiovedni

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Celjane čaka nova tekma rokometne lige prvakov, slovenska namiznoteniška reprezentanca pa nadaljuje kvalifikacije za nastop na ekipnem evropskem prvenstvu. Zanimivosti v popoldanskem Navalu na šport.

Avtor: Sandi Škvarč

Dermont Kennedy je decemberski prvak med izvajalci vpadljivega pop-rocka. Irčev glas zaradi mogočnosti in predirljivosti spominja na Rag’n’Bone Mana, toda v primerjavi zvočno taktiko svojega angleškega kolega je Kennedy svoje folk songe v obdelavo predal še bolj neizprosnim produkcijskim trendom. Sveženj Sonder je pop-rock odličnost, a v njegovem tkivu je še zlasti te rockovske esence komaj zaznati.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

V večeru na Valu 202 pospremimo tekmo rokometne lige prvakov med Celjem in Elverumom.

Avtor: Uroš Volk

Na prvi prosti dan svetovnega prvenstva ponudimo klepet o nogometnih vrhuncih v Katarju.

Avtor: Luka Petrič

Zadnja sprememba: 07.12.2022 02:45:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt