Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 6.12.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Zgodba o zapuščini sedmega albuma The Rolling Stones.

Avtor: Jernej Sobočan, Maj Valerij

08:30
Novice

Na svetovnem prvenstvu v nogometu se krči konkurenca za končni naslov svetovnega prvaka, zanimivosti iz Katarja prepletemo z nadlajevanjem evropskega pokala v košarki.

Avtor: Tomaž Langerholz

09:30
Novice
10:30
Novice

Radijska (okrogla) miza okrog žoge, ki je tudi okrogla. Razpravljajo športni komentatorji Vala 202 med sabo, zaokrožijo pa debato vabljeni gosti.

Avtor: Luka Petrič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Končuje se leto, v katerem smo že do začetka decembra zabeležili rekordno število umorov in poskusov umorov žensk. Kljub temu je prijavljenih kvečjemu 30% nasilnih dejanj v družinskem okolju, v več kot polovici vseh postopkov na sodišču žrtve umaknejo prijavo. Zakaj žrtve ne zaupajo v učinkovitost sistema in kaj lahko naredimo za čim prejšnje izboljšanje stanja? Gostja doc. dr. Jasna Podreka, sociologinja, strokovnjakinja za femicid, članica Društva SOS telefon in profesorica na Filozofski fakulteti v Ljubljani

Avtor: Jana Vidic

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Tia Mihevc je devetletna umetnica in čebelarka, ki pravi, da ji je pri čebelah najbolj zanimiva matica. Ljubezen do narave in čebelarjenja ji je prisvojila babica Stanka, pri kateri ima Tia tudi poseben prostor z njenimi slikami, na katerih je iz naravnih materialov ustvarila različne motive, največ živali, kot navijačica Primoža Rogliča, pa so na eni od slik dobili prostor tudi kolesarji. Slike Tie Mihevc bodo na ogled v galeriji Sivka v Čebelarskem centru Slovenije, v Lukovici.

Avtor: Veronika Gnezda

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: Marko Radmilovič

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Sveže novice zadnjeg dne osmine finala svetovnega prvenstva v nogometu in olimpizem bosta osrednji temi popoldanskih športnih minut.

Avtor: Klemen Vozel

Trio Crosby, Stills & Nash je leta 1991 v dvorani Budokan Hall v japonskem Tokiu posnel izštekano radijsko ooddajo, ki je letos izšla tudi kot album.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Val 202 in oddaja Izštekani se s posebnim decembrskim dogodkom znova podajata v ljubljanski Kino Šiška. 6. decembra 2022 točno ob 20.00 bo oder zavzelo deset izvajalcev, ki so nastopili v oddaji v zadnjih treh letih. Po večletnih konceptualnih in vsebinskih odvodih ter poigravanju s številkami se koncert IZŠTEKANIH 10 vrača h koreninam. K prvotnemu konceptu: zbrati deset izvajalcev, ki so nastopili v oddaji, da na skupnem odru pred občinstvom, izven varnega udobja radijskega studia stepejo smetano svojega izštekavanja. Z majho, a neizbežno razliko: tokratni izbor izvajalcev se pne prek zadnjih treh let. Toliko je namreč minilo, odkar so Izštekani zadnjič napolnili Kino Šiška. Obenem je to priložnost, da se tudi Izštekani izštekajo, da se podajo na pot eksperimentiranja in iskanja ter ponudijo nove izštekane presežke.

Avtor: Jure Longyka

Zadnja sprememba: 06.12.2022 02:35:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt