Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 4.12.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Ob obletnici smrti glasbenega posebneža in pionirja.

08:30
Novice

Žiga Podgornik Jakil je antropolog, ki zadnjih sedem let prebiva v Berlinu. Z njim se je prvič spoznal na svoji mednarodni študijski poti, potem pa se je tja vrnil po doktorskem študiju na Harvardu ter se zaposlil kot mladi raziskovalec na Svobodni univerzi v Berlinu.

Na svetovnem prvenstvu v nogometu sta znana prva četrtfinalista, alpske smučarke in smučarji pa so zaokrožili smukaški del hitrega konca tedna onstran Atlantika.

09:30
Novice

Del podkasta o aktualnem dogajanju na SP v nogometu, Katar 2022.

10:30
Novice

»Rada plešem. Rada ljubim. Rada imam življenje.« To je v svojem romanu Ljubezen v f-molu napisala Elza Budau, pisateljica, pesnica, avtorica besedil nepozabnih slovenskih popevk in novinarka, ki je na Radiu Slovenija pripravljala izjemne oddaje. V nedeljskem pogovoru bo pripovedovala o svojem ustvarjanju in življenju, ki jo je nenehno preizkušalo. Radijski portret Elze Budau je pripravila Tatjana Pirc.

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Dogodke tedna je izbrala in komentirala Nataša Štefe.

12:30
Novice

Na Mundialu so se začeli izločilni boji. V nedeljskem športnem popoldnevu se posvetimo nogometnemu svetovnemu prvenstvu v Katarju. Spremljamo zimnske svetovne pokale in tekmo rokometašic Krima v ligi prvakinj. Nordijski smučarji so v olimpijskem Lillehamerju, alpski smučarji onstran Atlantika, biatlonci pa na severu Finske.

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

22:00
Zrcalo dneva

Zadnja informativna oddaja Zrcalo dneva prinaša strnjen pregled najbolj aktualnega dnevnega dogajanja. Zaokrožimo ga vsak dan ob 22.00 na Radiu Slovenija.

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt