Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 30.11.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Na svetovnem prvenstvu v nogometu se oblikujejo pari osmine finala. Na voljo je sveža epizoda podkasta Žoga je okrogla, napved ujamete v jutru na Valu 202.

Poljudnoznanstveni kviz, v katerem imamo pripravljene citate in dialoge iz slovenskih filmov. Vaša naloga pa je, da jih prepoznate in pokličete 01/475 2202.

08:30
Novice

Premiere novih skladb. Domačih skladb.

Na svetovnem prvenstvu v nogometu je končano predtekmovanje v prvih dveh skupinah, kdo je konačal s prvenstvom in kdo se podaja v boj za naslov izveste v Navalu na šport, kjer se posvetimo tudi nadaljevanju rokometne lige prvakov.

09:30
Novice
10:30
Novice

Osvetljujejmo aktualno dogajanje na 22. svetovnem prvenstvu v Katarju.

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Prejšnji teden so poslanci Evropskega parlamenta podprli resolucijo, s katero so Rusijo označili za državo, ki sponzorira terorizem in uporablja teroristična sredstva. Resolucija, ki sicer ni pravno zavezujoča, je bila sprejeta z velikansko večino skoraj 500 glasov za. Pomisleki tistih, ki so bili proti, so povezani predvsem s samo formulacijo ‘državnega terorizma’, pa tudi s tem, da v evropski zakonodaji za zdaj ni kategorije ali seznama držav, ki podpirajo terorizem. Kaj ta resolucija prinaša in kakšne bodo njene posledice, tudi v luči bodočih pogajanj z Rusijo za končanje vojne v Ukrajini, prihodnosti Rusije in regije ter podobno, se bomo v Vročem mikrofonu pogovarjali z enim izmed predlagateljev resolucije, latvijskim poslancem v Evropskem parlamentu ter nekdanjim premiejem Latvije Andriusom Kubuiliusom ter zunanjepolitičnim analitikom in novinarjem Brankom Sobanom.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Premiere, koncerti in glasbene zanimivosti.

Karlo Jemc je s psevdonimom Evsiz pred kratkim izdal svoj prvi album Intro. Na njem je 10 pesmi, vsaka izmed njih predstavlja svoj glasbeni slog.

14:20
Obvestila
14:30
Novice
14:45
Radiovedni

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Odbojkarje čaka tretja tekma letošnje lige prvakov. ACH Volley mora za preboj v izločilne boje v domači dvorani premagati Zirat, pred košarkarji Olimpije je gostovanje v Litvi. Zanimivosti bomo prepletli s svežimi novicami s svetovnega prvenstva v nogometu.

Še vedno je manj znano, da je prav Louis Tomlison avtor ali soavtor velike večine songov, tudi tistih najboljših, zasedbe One Direction, enega najbolj priljubljenih deških bendov v zgodovini. Tomlinson je (bil) kakopak član slavne peterice. Slogovno prijeten-za-vse, s tem pa trendovsko zadržan ali kar nevtralen je tudi njegov drugi album. A glej, glej, nekaj njegovih svežih popevk je zelo solidnih, med njimi pa je celo nekaj izjemnih, torej zelo prijetnih presenečenj. Album Faith In The Future je pred tednom zasedal tudi vrh britanske lestvice.

Večerni spored ob 18.25.

Odbojkarji ACH Volleya v Tivoliju gostijo turški Zirat, Celjski rokometaši prav tako v ligi prvakov Szeged, košarkarji Olimpije pa v evropskem pokalu gostujejo v Litvi.

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt