Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 27.11.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Na svetovnem prvenstvu v nogometu se je začel drugi krog predtekmovanja, na spletni strani Vala 202 pa je na voljo sveža epizoda podkasta Žoga je okrogla.

Avtor: Luka Petrič

Skok v zgodovino.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Guernsey je otok v Rokavskem prelivu ob obali Normandije, ki sicer leži ob francoski obali, a spada pod "britansko krono". Tam živi somelje Lenart Černelič, ki je svoje izkušnje v visokem gostinstvu sicer več let zbiral v Londonu.

Avtor: Mitja Peček

Utrinek z nogometnega svetovnega prvenstva, odzivi po uspehih zimskih športnikov na tekmah svetovnega pokala in jadranska košarkarska liga bodo poskrbeli za uvod v pestro športno obrvano nedeljo.

Avtor: Dare Rupar

09:30
Novice

Nedeljski potep po zanimivih slovenskih krajih.

Avtor: VAL202

10:30
Novice

Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič ni znan po dolgih intervjujih. Kar ima povedati, raje pove na dirkah na kolesu. Vseeno si je ob trenutnem okrevanju po operaciji rame vzel nekaj minut več za pogovor, ki smo ga že dolgo načrtovali. Ob nedeljah nas po navadi razveseljuje na dirkah, tokrat bo Nedeljski gost. V pogovoru z Igorjem Tomincem je povedal, kakšne rezultate bi moral dosegati v smučarskih skokih, da se kolesarska zgodba nikoli ne bi zgodila. Kako se bo 'spoprijel' z letošnjim zmagovalcem Toura Jonasom Vingegaardom za kapetansko vlogo v moštvu Jumbo Visma? Kaj razmišlja, ko padci vedno znova zaustavljajo njegovo zmagovito pot, in kako blizu slovesu je bil, ko je letos doživel bridko razočaranje na Vuelti? Poleg padcev bodo seveda tema tudi vzponi v njegovi karieri in zakulisje dogajanja na poti do zlate olimpijske medalje.

Avtor: Igor Tominec

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: VAL202

12:30
Novice

Svetovno prvenstvo v nogometu in aktualnosti z zimskih svetovnih pokalov alpskih in nordijskih smučarjev bomo uvrstili v preplet aktualnih športnih dogodkov. Slišali boste odzive predsednikov namiznoteniške in jadralne zveze ter odzive po glavnem delu turnirja lige prvakov v dvoranskem nogometu.

Avtor: Marko Polak in Miha Trošt

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored ob 18:25.

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 27.11.2022 02:45:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt