Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 26.11.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Na svetovnem prvenstvu v nogometu se je začel drugi krog predtekmovanja, na spletni strani Vala 202 pa je na voljo sveža epizoda podkasta Žoga je okrogla.

Avtor: Luka Petrič

Dve skladbi Jutranjega koncerta pri Andreju, ki je tokrat gostil zasedbo Masharik. Blues, rock in vse njune deviacije.

Avtor: Katja Stojnić

08:30
Novice

Na čisto resna radiovedna vprašanja, ki nam jih zastavljajo poslušalci, iščemo čisto resne odgovore – s strokovnjaki.Te dni, ko postaja prižiganje radiatorjev vse dražje in si marsikdo raje kot ogreje prostor obuje dvojne ali trojne nogavice, se ljudje - kot kreativna bitja - poskušamo domisliti kar se da iznajdljivih rešitev, da številke na položnici ne bi preveč poskočile. Eno izmed njih je morda našla ekipa Radiovednih s pomočjo poslušalca Dominika: Ali lahko v hišo s svetlobo pridobimo več toplote, če k oknu postavimo črne predmete, ki se na soncu bolj segrejejo?

Avtor: Neža Borkovič, Ajda Kus

Začel se je drugi krog predtekmovanja na svetovnem prvenstvu v nogometu, nogometaši Dobovca zaključujejo glavni del lige prvakov, nordijski smučarji pa so v celoti zbrani na severu Evrope v Kuusamu.

Avtor: Klemen Verlič

09:30
Novice

Novosti v avtomobilsko-prometnem svetu.

Avtor: VAL202

10:30
Novice
11:10
Aktualno

Aktualno družbeno dogajanje v reportažah, portretih in pogovorih.

Avtor: VAL202

11:30
Novice
11:38
Obvestila

S podelitvijo stanovskih nagrad Čuvaj/Watchdog novinarjem, novinarskim ekipam in fotoreporterjem se je na Odru pod zvezdami v ljubljanskem Lutkovnem gledališču sinoči sklenil novinarski festival Naprej/Forward, ki ga organizira Društvo novinarjev Slovenije. Raznolik nabor kakovostnih novinarskih presežkov dokazuje, da v Sloveniji kljub nezavidljivim razmeram kakovostno novinarstvo še ni izumrlo. Tridnevni festival je sicer letos potekal tudi v Izoli in Mariboru, novinarji, uredniki in poznavalci medijev so na okroglih mizah pretresali vlogo in poslanstvo dopisnikov, razmerje novinarstva in spletnih platform, položaj regionalnega novinarstva in novinarsko poročanje o podnebnih spremmebah.

Avtor: Kaja Ravnak, Neža Borkovič

12:30
Novice

V bolivijskem Santa Cruzu v galeriji, ki jo vodi priznana slovenska slikarka Ejti Štih, so ta teden odprli Mednarodni foto festival, na katerem gostuje veliko svetovno prepoznavnih fotografskih ikon z vsega sveta, vlogo programskega vodje pa je prevzel Slovenec Matjaž Krivec. Iz politično razburkanega največjega mesta Bolivije se nam bo v soboto po 13.00 oglasila Maja Ava Žiberna.

Avtor: Maja Ava Žiberna

13:30
Novice

Novice in intervjuji iz sveta glasbe. Opozarjamo na nove pesmi, domače in tuje.

Avtor: VAL202

14:20
Obvestila
14:30
Novice
14:45
Aktualno

Aktualno družbeno dogajanje v reportažah, portretih in pogovorih.

Avtor: VAL202

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Nogometno svetovno prvenstvo, glavni del lige prvakov v dvoranskem nogometu, nordijsko smučanje v Kuusamu na Finskem in alpsko smučanje v severni Ameriki bodo oblikovali športno obravano popoldne na Valu 202.

Avtor: Boštjan Reberšak

17:30
Novice
17:38
Obvestila

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Italijanski temperament Simone Molinari, Ile, Gaye Su Akyol, Baden Powell, aktivistka iz Porto Rika Ile, istanbulska kraljica psihedelije Gaye Su Akyol in brazilski jazz Badena Powella. Vse to v nocojšnji oddaji Glasba svetov.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 26.11.2022 02:45:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt