Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 23.11.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Utrinek nove epizode Žoga je okrogla del vsakodnevne jutranje ponudbe v času Mundiala.

Avtor: Luka Petrič

Blues, rock in vse njune deviacije. Spretno preigravanje besed »Zdej se ljubiva s pogledi, se slačiva s kotički ust« in bendovski zvok, ki ga pomnijo tudi (naj)starejši. V živo, pred zajtrkom.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

16. junija 2022 smo v Križankah slavili 50 let na koncertu slovenske popularne glasbe, ki je zaznamovala več generacij poslušalcev. Prisluhnite delu Dneva 202. Elevators in gostje: Res Nullius, Rudi Bučar, Avtomobili, Nude, Jadranka Juras, Anja Križnik Tomažin, Batista Cadillac, Leopold I., Nipke, Elvis Jackson, Emkej, Zmelkoow in Mi2.

Avtor: Andrej Karoli

Svetovno prvenstvo v nogometu, košarkarski evropski pokal in rokometna liga prvakov s tekmo Celjanov po daljšem reprezenatnčnem premoru.

Avtor: Tomaž Langerholz

09:30
Novice
10:30
Novice

Nova epizoda športnega podkasta, ki ga naši športni novinarji pripravljajo v času SP v nogometu …

Avtor: Luka Petrič

16. junija 2022 smo v Križankah slavili 50 let na koncertu slovenske popularne glasbe, ki je zaznamovala več generacij poslušalcev. Prisluhnite delu Dneva 202. Elevators in Simfoniki RTV Slovenija, Drago Mislej - Mef, Aleš Klinar, Vlado Kreslin, Hamo & Tribute2love, KingFoo, Lusterdam, Raiven, ZalaGasper, Siddharta, Chateau in Šank Rock.

Avtor: Andrej Karoli

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Odpravljamo se na teren, tokrat čez cesto, kjer obiščemo sodelavce RTVSlo, ki ustvarjajo portal Dostopno. Kaj vse portal nudi, zakaj je pomembno, da ga imamo in kako se njihovo delo razlikuje od dela drugih novinarjev. Urednico portala Veroniko Rot vprašamo tudi, kako je njihovo delo specifično iz tehničnega vidika in kako se priučiti veščin, ki so pomembne za lahko branje.

Avtor: Tina Šoln

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Premiere, koncerti in glasbene zanimivosti.

Avtor: VAL202

Kokosy pravijo, da so še vedno 4-dimenzionalno bitje, ki skuša na vse pretege slovenski glasbeni sceni ponuditi svež vetrič nedefiniranosti. Tokrat s skladbo Lana ne, Neja pa je v Noticah govorila z Borisom, frontmanom skupine.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice
14:45
Radiovedni

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

16. junija 2022 smo v Križankah slavili 50 let na koncertu slovenske popularne glasbe, ki je zaznamovala več generacij poslušalcev. Prisluhnite delu Dneva 202. Elevators in gostje: Koala Voice, Niet, Mate Bro, Alo! Stari, Zoran Predin, Joker Out, Shyam, Big Foot Mama, Dan D in Mrfy.

Avtor: Andrej Karoli

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Nogometna liga prvakov v dvoranskem nogometu in rokometna s Celjani, ki jih čaka tekma v Szegedu bosta osrednji temi popoldanskih športnih minut.

Avtor: Dare Rupar

Christine & The Queens s tretjim albumom vnovič potrjuje svojo boemskost, tako značilno sopotnico francoske ekscentričnosti. Z delom Redcar Les Adroable Etoiles je marsikaj povsem narobe. A komu mar trendi in konvencije, ko ima pevka in avtorica iz Nantesa ali pač drag potikajoč se po Londonu za nas izjemen poslušalski posladek, ta pogosto pomočen v krasna mehka osemdeseta.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 23.11.2022 10:00:06

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt