Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Petek, 14.10.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

V jutranji športni zgodbi se posvetimo uvodu v kvalifikacije za evropsko prvenstvo slovenske rokometne reprezentance, ki je na prvi tekmi gostila reprezentanco Bosne in Hercegovine.

Avtor: Uroš Volk

Kaj je že to? Tudi vam se najbrž dogaja, da naletite na pojme iz literature ali poezije, ki bi se jih morali spomniti iz šolskih dni, v praksi pa se je na nekdanjem znanju nabralo nekaj malega prahu.

Tokrat izkoristimo priliko, da odpihnemo prah s prilike. Kaj je že to?

Avtor: Tadej Košmrlj

08:30
Novice

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat zanimivosti, povezane z glavnim organom človeškega telesa. Srcem.

Avtor: Tadej Košmrlj

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po tekmi slovenskih rokometašev v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo in tekmah kranjskih vaterpolistov v evtopskem pokalu.

Avtor: Igor Tominec

09:30
Novice
10:30
Novice

Tokrat se bomo v Glasbeni zgodbi posvetili aplikaciji Shazam, ki letos praznuje 20 let. Gre za aplikacijo, ki lahko na podlagi kratkega predvajanega vzorca in z uporabo mikrofona v napravi poleg glasbe prepozna tudi filme, oglase in televizijske oddaje.

Avtor: Klara Zupančič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Novice in aktualne zgodbe z vsega sveta, ki jih pripravljajo naši dopisniki in sodelavci. 18. vzporednik je pogovor s poročevalci iz vseh večjih evropskih in nekaterih svetovnih prestolnic.

Avtor: VAL202

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Zgodbe umetnosti in ustvarjalcev.

Avtor: VAL202

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: VAL202

17:30
Novice
17:35
Obvestila

V popoldanskem Navalu na šport bo osrednja tekma začetek svetovnega prvenstva v strelstvu.

Avtor: Marko Polak

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

20:00
Ožigosano

Novosti s senčne strani popularne glasbe.

Avtor: Žiga Klančar

21:00
Galerija

Galerija predstavlja raznovrstne umetnine. Če je radijska, pač zvočne umetnine. Valovska Galerija daje prednost pred kratkim predstavljenim glasbenim delom.

Avtor: Matjaž Ambrožič

V prvem delu tokratne oddaje RH 202 bomo predstavili nekaj osveženih in predelanih klubskih klasik, del petkovega večera bodo zaznamovale tudi čistokrvne techno novosti, v drugem delu pa bodo na svoj račun prišli predvsem ljubitelji hitrega sosledja bobnov, ojačanih z nizkimi in tresočimi bas linijami, kajti v goste prihaja slovenski producentski in didžejski dvojec Roots in Session.

Avtor: Tim Urbanja

Zadnja sprememba: 14.10.2022 08:15:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt