Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 9.10.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Tržaški zaliv vsako leto oktobra zasedejo jadrnice na tradicionalni Barkovljanki, ki ponuja jadralske užitve vseh vrst. Utrinek ujamete v jutranji športni zgodbi.

Avtor: Sandi Škvarč

Spomini.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

V seriji ponedeljkovih jutranjih oddaj o vplivnežih z razlogom smo gostili Darjo, ki na Instagramu sliši na ime "Izgubljena v vesolju". S svojimi objavami predvsem ozavešča o življenju z multiplo sklerozo.

Avtor: Tina Šoln

Dopoldanski Naval na šport ponuja uvod v tekmo rokometne lige prvakinj in utrinek z zaključka kolesarske sezone.

Avtor: Marko Polak

09:30
Novice

V tokratni seriji oddaj o rekreaciji se posvečamo teku – natančneje: pripravi na bližajoči se Ljubljanski maraton. V drugi oddaji lahko prisluhnete nasvetom o primernih oblačilih in obutvi za tek, pa tudi tehničnih pripomočkih, ki vam lahko olajšajo premagovanje kilometrov.

Avtor: Jure Jurem in Nina Smole

10:30
Novice

Vodilna slovenska zgodovinarka medicine zdravnica prof. dr. Zvonka Zupanič Slavec se je raziskovanju in poučevanju te stroke zapisala po tem, ko ni dobila specializacije iz interne medicine. V svoji karieri je učila okoli 30 generacij študentov medicine in napisala oziroma uredila okoli 60 knjig z imenovanega področja. Občuduje nepresežno mariborsko kirurginjo Zoro Janžekovič, ki jo sama imenuje za največjo zvezdo slovenske medicine. O letošnji Nobelovi nagradi za medicino, o patriarhalnem svetu, v katerem ženska – tudi v medicini – težko pride do položaja, o veličini življenja in pogledu na zgodovinske dosežke na področju reproduktivnih pravic žensk ter o "tipkarski bolezni" zaradi njenega čezmernega pisanja enciklopedije zgodovine medicine na Slovenskem, v želji, da bi naše velike medicinske dosežke ohranila zanamcem, v nedeljo ob 10.45 na Valu 202.

Avtor: Maja Stepančič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna, tokrat bo to storil Damjan Zorc.

Avtor: Damjan Zorc

12:30
Novice

V nedeljskem športnem popoldnevu spremljamo tekmo rokometne lige prvakinj, se preselimo na domače nogometne stadione, zaokrožimo kolesarsko sezono na najvišji ravni in ponudimo reportažo z jadralskega praznika v Tržaškem zalivu. V pričakovanju evropskega prvenstva za rokometašice v seriji pogovorov z uspešnimi slovenskimi športnicami gostimo nogometno reprezentantko Dominiko Čonč.

Avtor: Aljaž Golčer in Jakob Kuhar

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 08.10.2022 17:55:02

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt