Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Četrtek, 6.10.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Celjski rokometaši so odigrali drugo domačo tekmo lige prvakov. Na prvi so presenetili Kiel, na drugi je bil tekmec Nantes. Utrinek v jutranji športni zgodbi Uroša Volka.

Avtor: Uroš Volk

Po svetu živijo številni Slovenci z izvirnimi zgodbami, zanimivimi izkušnjami in drugačnim pogledom na svet in domovino. Ob četrtkih zjutraj jih gosti Mitja Peček.

Avtor: VAL202

08:30
Novice

V dopoldanskih športnih minutah postrežemo z odzivi po tekmah lige prvakov, celjskih rokometašev in hokejistov Olimpije. Ujamete tudi novice z ekipnega svetovnega prvenstva v namiznem tenisu, kjer se je Slovenija borila za uvrstitev med osem najboljših.

Avtor: Boštjan Janežič

09:30
Novice
10:30
Novice

V tokratni seriji oddaj o rekreaciji se posvečamo teku – natančneje pripravi na bližajoči se Ljubljanski maraton. V drugi oddaji lahko prisluhnete nasvetom o primernih oblačilih in obutvi za tek, pa tudi tehničnih pripomočkih, ki vam lahko olajšajo premagovanje kilometrov.

Avtor: Nina Smole in Jure Jeromen

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Prvi teden v oktobru je tradicionalno v znamenju Nobelovih nagrad. Podrobno predstavljamo letošnje nagrade za medicino, fiziko in kemijo, dosežke analiziramo skupaj s slovenskimi znanstveniki.

Avtor: Val 202

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Na srečanju študentov dunajske in ljubljanske so (bodoči) mladi arhitekti razpravljali o novih pristopih k oblikovanju prostora.

Avtor: Nina Zagoričnik

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Minister za infrastrukturo je nedavno izjavil, da bi ob morebitnem pomanjkanju električne energije lahko to zimo žičničarjem prepovedali obratovanje. Izjava je dvignila kar veliko prahu, minister Kumer je svoje besede že pojasnil, vseeno pa se postavlja vprašanje kakšna zima je pred slovenskimi žičničarji, kako po dveh kovidnih preživeti še eno negotovo sezono. Odgovore bomo skušali poiskati pri Manueli Božič Badalič, predsednici Združenja slovenskih žičničarjev.

Avtor: Aleš Smrekar

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Danes v obletnici albuma eden najbolje prodajanih albumov vseh časov. Bliža se trideseta obletnica izida albuma z glasbo, ki je spremljala film Telesni stražar - The Bodyguard. Drugi single z albuma je zapela britanska pevka Lisa Stansfield. Skladba Someday I'm Coming Back je dosegla 10. mesto v Združenem kraljestvu, več o glasbi iz filma Telesni stražar pa ob 18-ih.

Avtor: STANSFIELD, LISA - DEVANEY - MOR

16:30
Novice

Odbita do bita v začetku evropskega meseca kibernetske varnosti odgovarja na nezaželene klice. Smo lahko žrtev prevare, če se na neznano številko (zgolj) oglasimo? Kako se znebiti prodajnih klicev in kakšne pravice imamo po zakonu o varstvu podatkov? Zakaj uporabniki aplikacije Viber pogosteje poročajo o nezaželenih klicih?

Avtor: Maruša Kerec, Anže Tomić

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Popoldanske športne minute bodo v znamenju svetovnega prvenstva v judu, ki se je začelo v Uzbekistanu, in nogometne lige prvakov.

Avtor: Matej Hrastar

Danes v obletnici albuma eden najbolje prodajanih albumov vseh časov. Bliža se trideseta obletnica izida albuma z glasbo, ki je spremljala film Telesni stražar – The Bodyguard. V blagajno je prinesel 411 milijonov dolarjev, album pa je bil prodan v več kot 45 milijonih izvodov, kar je dokaz neprimerljive zvezdniške moči pokojne Whitney Houston.

Avtor: Jernej Vene

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Nina Zagoričnik in Borja Močnik razvajata z glasbo in intervjujem, ki vam da misliti.

Borja bo predstavil prvenec soulovske skupine The Gabriels, ki ima svojo bazo v Los Angelesu. Poleg tega bomo poslušali še sodelovanje malijskega kitarista in vokalista Vieux Farke Touréja s skupino Khruangbin in napoved prihajajoče plošče tolkalca Sarathyja Korwarja.

Avtor: Nina Zagoričnik, Borja Močnik

Zadnja sprememba: 05.10.2022 17:55:08

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt