Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 5.10.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Glasbene zgodbe, obletnice, premiere in živi nastopi slovenskih glasbenikov.

Avtor: VAL202

08:30
Novice

Premiere domačih skladb

Avtor: VAL202

V jutranjih športnih minutah bosta osrednji temi v pričakovanju večerenih tekem lige prvakov, rokometne s Celjani in hokejske z Olimpijo.

Avtor: Klemen Vozel

09:30
Novice
10:30
Novice

Svet so v zadnjem tednu preplavili protesti proti iranskemu režimu, ki že desetletja dolgo zatira svobodo žensk. Kot poročajo nekatere neodvisne novinarke in novinarji, se v Iranu začenja tako imenovana ženska revolucija, ki po mnenju številnih pomeni začetek konca Islamske republike. Ne le o nasilju nad ženskami v Iranu, tudi o nasilju nad ženskami pri nas in o osrednjem vprašanju, pravici do izbire, so govorili tudi v oddaji Na pravi strani na našem Prvem.

Avtor: Mayer_Tita Martina

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Začetek kurilne sezone utegne ob aktualni energetski krizi izdati visok račun tudi pri kakovosti zraka in posledici, zdravju vseh nas. V številnih gospodinjstvih se bodo zaradi varčevanja to zimo izdatneje greli z lesom, ki morda ne bo ustrezno pripravljen, zaradi energetske revščine bo marsikdo kuril tudi smeti, to pa prinaša katastrofalne učinke na zrak. O vplivu onesnaženega zraka na zdravje, med drugim na astmo, zastrupitve, prezgodnje smrti in rojstva ter celo na povečanje števila srčnih zastojev, več to sredo po 12.00 v oddaji Vroči mikrofon. Gostje bodo dr. Griša Močnik z Inštituta Jožefa Stefana in Univerze v Novi Gorici, dr. Andreja Kukec z medicinske fakultete v Ljubljani in strokovni direktor splošne bolnišnice v Celju Franc Vindišar.

Avtor: Maja Ratej

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Premiere, koncerti in glasbene zanimivosti.

Avtor: VAL202

Smiri je zadnja skladba na novopečenem albumu "A veš kaj mislim" za katerega Arne pravi, da je v resnici en velik honeymoon. Z Ženo.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Radiovedni so v prejšnjih sezonah zagrizli v že več kot 150 izzivov, ki so jih poslali poslušalci. V novo sezono so prejšnji četrtek stopili v živo iz studia in s terena. Rabutali so nove poslušalske izzive, eksperimentirali s plini, sledili štorkljam, poslušali šum školjk in delili nagrade.

Avtor: Maja Ratej

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

V popoldanskih športnih minutah postrežemo z odzivi po dvoboju osmine finala ekipnega svetovnega prvenstva v namiznem tenisu in z uvodom v svetovno prvenstvo judoistov v Uzbekistanu.

Avtor: Sandi Škvarč

Cederame so predstavitve albumskih novosti s planetov Pop in Rock. Se pa pogosto dogaja, da je treba za dosledno analizo zvočnega položaja skočiti s prvega na drugega in potem spet z drugega na prvega.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

V sredinem večeru na Valu 202 bosta v ospredju ligi prvakov, rokometna z domačo tekmo Celja proti Nantesu in hokejska s tekmo Olimpije proti Zugu.

Avtor: Uroš Volk in Marko Pangerc

Zadnja sprememba: 04.10.2022 17:55:02

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt