Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 2.10.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Pet let po smrti.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Slavko Jerič se v podkastu Številke tokrat ukvarja s knjigami. Pred kratkim je predstavil povsem svežo knjigo Mihe Mazzinija z naslovom Osebno. Mazzini se na eni strani poda na pot iskanja rešitve, na drugi strani pa gre predvsem za raziskovanje odnosov.

Avtor: Slavko Jerič

V dopoldanskih športnih minutah postrežemo z odzivi po rokometni tekmi med Slovenijo in Madžarsko in zanimivostmi pred dirko voznikov formule 1.

Avtor: Marko Cirman

09:30
Novice

V naš program se znova vračajo oddaje o rekreaciji, v prihodnjih štirih tednih pa se bomo posvetili teku. Čez nekaj več kot tri tedne se bodo namreč na Ljubljanskem maratonu že 26. merili domači in tuji tekači. V prvi oddaji so naši športni kolegi pred mikrofon povabili mlade tekače iz OŠ Gorje. Ura športa je hitro minila, za to pa ima največ zaslug učitelj Nenad Pilipovič, ki mlade na različne načine spodbuja h gibanju. Oddajo so tokrat pripravili Nina Smole, Jure Jeromen in Luka Skarlovnik.

Avtor: Jeromen, Smole

10:30
Novice

Direktorica Pravnega centra za varstvo človekovih pravic in okolja Katarina Bervar Sternad je nevladnica, ki jo zanima predvsem, kako doseči sistemske spremembe skozi zakonodajo, politike in prakso. Še posebej jo prizadene in hkrati motivira za delo področje nasilja nad ženskami. Tudi o grožnjah in pritiskih, nevladnemu sektorju, žrtvah žice na južni meji, monitoringu protestov, odgovornosti za neustavne protikoronske ukrepe, pa svobodi na skuterju, se bo z Nedeljsko gostjo Katarino Bervar Sternad pogovarjal Gorazd Rečnik.

Avtor: Gorazd Rečnik

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Maja Ava Žiberna

12:30
Novice

V nedeljskem popoldnevu ob aktualnih športnih dogodkih napovemo svetovno prvenstvo v judu, predstavimo domače evropsko prvenstvo za rokometašice, postrežemo z odzivi po prvih tekmah slovenske namiznoteniške reprezentance na ekipnem svetovnem prvenstvu in zaznamujemo 75-letnico kamniškega odbojkarskega kluba.

Avtor: Marko Polak in Luka Skarlovnik

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

V večeru na Valu 202 pospremimo prvo tekmo jadranske lige košarkarjev Olimpije.

Avtor: Franci Pavšer

Zadnja sprememba: 01.10.2022 02:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt