Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Četrtek, 29.9.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Prvi hokejski derbi sezone je ponudil tudi prvo letošnjo lovoriko. Po finalu slovenskega hokejskega pokala med Jesenicami in Olimpijo utrinek v jutranji športni zgodbi ponuja Marko Pangerc.

Avtor: Marko Pangerc

V Globalno vas prihaja Anja Ilič, ki zadnjih pet let prebiva v Frankfurtu. Ta, kot priznava, ni bil njen prvotni cilj, saj se je najprej želela preseliti v Berlin. V intervjuju bo povedala, kako se je naposled le ustalila v velemestu, ki mu zaradi bližine reke Majne in velikanskih nebotičnikov pravijo tudi Mainhattan in ki se redno uvršča na vrhove lestvic svetovnih mest z najvišjo kakovostjo življenja.

Avtor: Mitja Peček

08:30
Novice

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo rokometni ligi prvakov, ki Celjanom ponuja gostovanje pri evropskih prvakih v Barceloni in odzivi po finalu slovenskega hoikejskega pokala.

Avtor: Marko Cirman

09:30
Novice
10:30
Novice

V program se vračajo športne oddaje o rekreaciji, v središču naslednjih štirih pa bo tek. Bliža se namreč ljubljanski maraton, na sporedu bo v četrtem koncu tedna v oktobru. V prvi oddaji so naši športni kolegi pred mikrofon povabili mlade tekače z osnovne šole Gorje. Ura športa je hitro minila, za to pa ima največ zaslug učitelj Nenad Pilipovič, ki mlade spodbuja k gibanju.

Avtor: Nina Smole

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Kdo neki so radiovedni? So to ljudje, ki so preveč radovedni, morda tisti, ki se spoznajo na radie, ali pa taki, ki vse odgovore poiščejo na radiu? Vse to. Radiovedni so doslej zagrizli v že več kot 150 izzivov, ki so jih poslali poslušalci, in tudi v novo sezono stopajo razposajeni, polni navdušenja in idej. V celotni ekipni zasedbi vas pozdravijo v terminu starejše raziskovalne sestre Frekvence X živo s studia in terena. Rabutali bodo nove poslušalske izzive, eksperimentirali s plini, sledili štorkljam, poslušali šum školjk in delili nagrade. Pridružite se jim v četrtek točno opoldne na Valu 202.

Avtor: Neža Borkovič, Kaja Ravnak, Ajda Kus, Maja Ratej

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Projekt Hiše naših dedov povezuje stare hiše na zgornjem Gorenjskem, ki so odprte za obiskovalce. Hiše prikazujejo bivanjsko okolje in v dobršni meri način življenja generacij pred nami. Oboje je bilo prilagojeno okolju ter takratnim zmožnostim in potrebam naših dedov. Oboje je soustvarjalo tudi našo identiteto ter je danes lahko navdih za naša življenja.

Avtor: Nina Zagoričnik

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Odbita do bita tokrat o brezpilotnih letalnikih. Tehnologija sicer ni nova, je pa vedno bolj uporabna v komercialne namene, ker uporabniki atraktivne posnetke pričakujejo v oglasih, glasbenih spotih in filmih. Matej Lavka o snemanju filma z droni, zakonodaji, omejitvah, opremi in idiličnih lokacijah za snemanje.

Avtor: Maruša Kerec, Anže Tomić

17:30
Novice
17:35
Obvestila

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo ženski rokometni reprezentanci in kolesarski dirki po Sloveniji, priprave na novo epizodo so že stekle.

Avtor: Klemen Vozel

Drugi studijski album velikanov stadionskega popa je star 20 let.

Avtor: Andrej Karoli

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Gostja bo vizualna umetnica Katarina Šeme.

Avtor: Nina Zagoričnik, Borja Močnik

Zadnja sprememba: 29.09.2022 02:55:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt