Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 27.9.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Jutranja glasbena zgodba o uspešnih skladbah, ki so se znova vrnile na glasbene lestvice. Od The Beatles do Kate Bush!

Avtor: Jernej Sobočan

08:30
Novice

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo nogometu, odzivom po tekmi mlade reprezentance in pripravam članske pred zadnjo tekmo letošnje lige narodov.

Avtor: Klemen Vozel

09:30
Novice
10:30
Novice

Udeležili smo se shoda za javno RTV in med udeleženci preverili, zakaj podpirajo javni medijski servis in kako razumejo njegovo vlogo v demokratični družbi.

Avtor: Maja Ava Žiberna

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Prav v teh dneh po domovih marsikje že zaganjajo peči in odpirajo radiatorje, ob tem pa se številnih polašča strah pred previsokimi stroški. Energetski strokovnjaki pritrjujejo, da je pred nami turbulentna jesen, razmere so kaotične in napovedi, kako bo čez mesec ali dva, so negotove. A kljub temu lahko preverimo, po kakšnih osnovnih ukrepih lahko posežemo doma, da bomo energetsko varčnejši, in kaj pomenijo vladni ukrepi za zmanjševanje energetske draginje: kdo si lahko obeta najdražje položnice in kdo celo prihranke? Pozabili pa ne bomo niti na okoljevarstveno vprašanje: zaradi varčevanja bo v peči romalo marsikaj, kar utegne močno onesnažiti zrak. Prisluhnite nam v torek po 12.00 v Vročem mikrofonu na Valu 202.

Avtor: Maja Ratej

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

V dokumentarnem filmu se ponujajo potencialni odgovori, zakaj naj bi Dušan Jelinčič veljal za najuspešnejšega slovenskega pisatelja med alpinisti oziroma za najuspešnejšega, najverjetneje tudi največkrat nagrajenega alpinista med pisatelji.

Avtor: Veronika Gnezda

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: VAL202

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Popoldanske športne minute so namenjene moški rokometni reprezentanci in zadnjim pripravam borcev pred svetovnim prvenstvom v judu.

Avtor: Marko Polak

Legendarni alternativni rokerji so letos 1. aprila nastopili v Cardiffu na BBC-jevem festivalu, del tega koncerta vam bomo predvajali danes.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Dolenjski avtor in instrumentalist Tomaž Zorko - Zore je predstavil ploščo Lepo in toplo nam je tukaj, na kateri je zbral glasbo, ki pokriva dobo od sredine sedemdesetih let do danes. V petnajstih skladbah ga lahko spoznate kot raznovrstnega avtorja, ki je ustvarjal v številnih novomeških skupinah, bil pa je tudi kantavtor. Plošča je sestavni del trilogije, ki jo zaokrožata še pesniška zbirka in knjiga.

Avtor: Jernej Vene

V večeru na Valu 202 spremljamo zadnjo tekmo slovenske nogometne reprezentance v letošnji ligi narodov.

Avtor: Boštjan Janežič

Zadnja sprememba: 28.09.2022 10:20:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt