Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 25.9.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V nedeljskem jutru pospremimo cestno dirko svetovnega prvenstva v kolesarstvu.

Avtor: Dare Rupar

Obletniško

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo tekmi nogometne lige narodov med Slovenijo in Norveško in koncu svetovnega prvenstva kolesarjev v Avstraliji.

Avtor: Nina Smole

09:30
Novice

V Šiški v Ljubljani ima že 16 let delavnico Zvonko Drobnič, eden zadnjih steklopihačev za laboratorijsko steklovino pri nas. Kot pravi, ročnega dela v steklopihaštvu ne bo nikoli zmanjkalo in za nobeno reč ne reče, da se je ne da narediti, včasih le potrebuje kak dan, da si izmisli, kako. Pavzo med delom si vzame takrat, kadar pride kdo k njemu, in na vrata njegove delavnice je potrkala tudi Veronika Gnezda.

Avtor: Veronika Gnezda

10:30
Novice

Bil je med redkimi, ki so v času epidemije koronavirusa na glas opozarjali na nedomišljene poteze v sistemu vzgoje in izobraževanja, svarili pred upadom znanja in razvrednotenjem ocen, predvsem pa opozarjali na vse večjo razslojenost in ranljivost otrok iz nespodbudnih okolij, ki v vse bolj tekmovalnem in individualiziranem svetu že tako plačujejo visoko ceno.
Kako ocenjuje vlogo učiteljev in kako vse močnejši vpliv staršev v šolskem sistemu, ki že vsaj dve desetletji ni doživel domišljene reforme, bomo me drugim vprašali izrednega profesorja na Oddelku za pedagogiko in andragogiko ljubljanske Filozofske fakultete dr. Damijana Štefanca, Nedeljskega gosta na Valu 202

Avtor: VAL202

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Miha Švalj

12:30
Novice

Tudi v športu vse bolj občutimo menjavo letnih časov. V nedeljskem popoldnevu se bomo tako posvetili tudi zimskim športom, začenja se veliko slovo žive teniške legende Švicarja Rogerja Federerja, sezone ligaških tekmovanj začenjajo kolektivni športniki, ponudimo tudi rekreativni utrip z reportažo s konjiškega maratona.

Avtor: Aljaž Golčer

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 24.09.2022 17:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt