Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 21.9.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Glasbene zgodbe, obletnice, premiere in živi nastopi slovenskih glasbenikov.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po kvalifikacijski tekmi reprezentance v dvoranskem nogometu za nastop na svetovnem prvenstvu in zanimivosti ob gostovanju vrha mednarodne avtomobilistične zveze v Sloveniji.

Avtor: Boštjan Janežič

09:30
Novice
10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila

Kako se racionalno vesti v obdobju draginje in ali se prebivalci Slovenije spet pogosteje odpravljajo po nakupe čez mejo?

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Premiere, koncerti in glasbene zanimivosti.

Avtor: VAL202

Eva Hočevar je mlada kantavtorica, ki je izdala svojo prvo uradno skladbo z naslovom Slane sanje. Ali so te neprijetne ali prijetne, izveste v pogovoru Eve z Nejo Jerant.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice
14:45
Radiovedni

Na čisto resna radiovedna vprašanja, ki nam jih zastavljajo poslušalci, iščemo čisto resne odgovore – s strokovnjaki.

Avtor: VAL202

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

V popoldanskih športnih minutah se ogrejemo pred tekmo celjskih rokometašev v ligi prvakov in povzamemo zanimivosti o enem najodmevnejših relijev na slovenskih cestah.

Avtor: Klemen Vozel

Cederame so predstavitve albumskih novosti s planetov Pop in Rock. Se pa pogosto dogaja, da je treba za dosledno analizo zvočnega položaja skočiti s prvega na drugega in potem spet z drugega na prvega.

Avtor: Matjaž Ambrožič

V večeru na Valu 202 pospremimo tekmo rokometne lige prvakov med Celjani in Kielom.

Avtor: Uroš Volk

Zaključek lige narodov je pred vrati, reprezentanca pa po dveh poletnih remijih ostaja v igri za obstanek in za preboj v dodatne kvalifikacije EP 2024. Štiri točke v tekmah proti Norveški in Švedski bi lahko bile dovolj, spodbudna pa je pripravljenost nekaterih reprezentantov, ki so odlično začeli svoje klubske sezone. Udinese z Bijolom in Lovričem je le točko za prvim mestom v Serie A, oba boste slišali v oddaji, Panathinaikos Gnezde Čerina, Šporarja in Verbiča še ni izgubil točke v grški ligi, gole pa še naprej zabija Šeško. Manj uspešen je Bayern, šele peti je v bundesligi, v oddaji o osrednjih razlogih za skromen bavarski začetek sezone, v ospredju pa tudi slovensko prvenstvo. Slišali boste, zakaj Mura ne izkorišča dobrega igralskega kadra in kakšno vlogo je pri preporodu Olimpije imel trener Albert Riera, ki se je v nekaj mesecih prelevil iz nebodigatreba v ključni člen ekipe. O nogometu debatira valovska četverica: Boštjan Janežič, Marko Cirman, Jože Pepevnik in voditelj Luka Petrič.

Avtor: Luka Petrič

Zadnja sprememba: 21.09.2022 17:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt