Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 27.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V Stožicah se je začelo dvajseto svetovno prvenstvo v odbojki, po uvodni tekmi Slovenije o prvih vtisih prvenstva razglabljamo v jutranji športni zgodbi.

Avtor: Boštjan Reberšak

Dve z razlogom, tokrat dve z albuma Ten, ki je sčasoma postal eden od mejnikov rokovske glasbe 90-ih let prejšnjega stoletja.

Avtor: Jernej Sobočan

08:30
Novice

V tretjem delu posebne serije oddaj s slovenskimi ultrapopotniki smo gostili Oliverja Tiča, pohodnika, ki je nedavno premagal 25.000 km dolgo in 993 dni trajajočo pot od skrajnega juga Jużne do skrajnega severa Severne Amerike.

Avtor: Mitja Peček, Jernej Sobočan

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo odzive po uvodni tekmi slovenskih odbojkarjev na svetovnem prvenstvu in zanimivosti enega zadnjih atletskih mitingov diamantne lige v letošnji sezoni.

Avtor: Jure Jeromen

09:30
Novice
10:30
Novice

Analiza po tekmi Slovenija : Kamerun na svetovnem prvenstvu v odbojki v Ljubljani.

Avtor: Luka Petrič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Karolina Umetnina je mlada umetnica, ustvarjalka stripov, Kraševka iz Opatjega Sela, ki se je mnogim zapisala v spomin tudi z vinjetami hvaležnosti gasilcem ob nedavnem požaru na Krasu. Striparka je postala po čistem naključju, in naključnim dogodkom in stvarem se prepušča tudi pri svoji umetnosti. O ustvarjanju v narečju, prvencu Ma kej? Neč in seveda tudi doživljanju požara kakšnih deset metrov stran od hiše ter hvaležnosti gasilcem.

Avtor: Maja Stepančič

12:30
Novice

Na Valu 202 lahko ob sobotah poslušate krajše izvedbe oddaj podkasta V imenu narave, ki ga pripravlja Meta Ornik in ki jih najdete na spletni strani rtvslo.si. Njen gost je bi tudi biolog Marijan Govedič, direktor Centra za kartografijo favne in flore. Študij biologije je pred dobrima dvema desetletjema končal z nalogo o prehrani kormorana na območju reke Save, danes pa so njegovo raziskovalno področje ribe, piškurji, potočni raki in školjke celinskih voda.

Avtor: Meta Ornik

13:30
Novice

Radiovedni so znova zagrizli v še eno vaše vprašanje. In to dobesedno. Za iskanje tokratnega odgovora so namreč morali uporabiti kar svoje zobe. In ko so vse informacije dodobra prežvečili, so nastali ti, novi Radiovedni.

Avtor: Nina Manfreda

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Režiser Alex Cvetkov je nekdanji kaskader in didžej ter tudi gost oddaje To je moja muska. V valovski studio se je pripeljal iz obale, kamor se je vrnil po študiju filma v Los Angelesu, in v družbi Neje Jerant med drugim izbral tri skladbe.

Avtor: Neja Jerant

17:30
Novice

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo svetovnemu prvenstvu v odbojki in predzadnji tekmi svetovnega pokala slalomistov na divjih vodah.

Avtor: Sandi Škvarč

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Glasba, ki jo le redkokdaj ali nikoli ne zasledite v rednih glasbenih opremah. Še manj verjetno pa je, da jo boste slišali na drugih radijskih postajah.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 26.08.2022 17:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt