Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 24.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Glasbena zgodba o multiinstrumentalistih. Tistih, ki so posneli vse instrumente na albumu.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo zadnji pripravljalni tekmi slovenske odbojkarske reprezentance pred domačim svetovnim prvenstvom. V Stožicah so se pomerili z Iranom.

Avtor: Luka Petrič

09:30
Novice
10:30
Novice

Eden najuspešnejših slovenskih košarkarjev Ivo Daneu pravi, da je pri košarki še vedno najpomembnejše, da se košarkarji – igrajo. In to opaža tudi pri trenutni slovenski košarkarski reprezentanci z Goranom Dragičem in Luko Dončičem na čelu. Pred prihajajočim evropskim prvenstvom bo povedal tudi nekaj o pritiskih, ki jih prinaša branjenje zlate medalje.

Avtor: Gašper Andrinek

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Na dan ukrajinske neodvisnosti bo minilo pol leta od začetka ruske invazije na Ukrajino. Vojna, o kateri Ukrajinci pravijo, da traja že od leta 2014, je spremenila tudi geopolitične razmere v Evropi in drugod po svetu. Kakšne posledice pušča vojna, ki ji še vedno ni videti konca? Analizirali bomo v Vročem mikrofonu.

Avtor: Gašper Andrinek

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Premiere, koncerti in glasbene zanimivosti.

Avtor: VAL202

Črnomaljski grajski atrij in staro mestno jedro Črnomlja avgusta vsako leto gostita Festival dobre glasbe, smeha, kulture, športa in kulinarike. Na odru se znajdejo številni priznani gosti, ki na različne načine razvedrijo poletne večere. Začenja pa se tudi Kranj Foto Fest, ki bo mesto za en mesec spremenil v navdihujoče prizorišče. Srečali se bodo vsi, ki bodo želel deliti svoje izkušnje o fotografiji in s fotografijo

Avtor: Jože Žura, Nina Zagoričnik

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Teden je naokoli in Radiovedni so znova zagrizli v še eno vaše vprašanje. In to dobesedno. Za iskanje tokratnega odgovora so namreč morali uporabiti kar svoje zobe. In ko so vse informacije dodobra prežvečili, so nastali ti, novi Radiovedni.

Avtor: Nina Manfreda

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Spomladi smo se v nizu oddaj Mimogrede po svetu odpravili tudi na vzhod naše celine in spoznali klasično jed, ki je doma tako v Ukrajini kot v Rusiji. Pa tudi, ne pozabimo, na Poljskem, v Moldaviji, Romuniji ter pribaltskih in preostalih državah nekdanje Sovjetske zveze. O boršču bi težko trdili, da je osvojil svet, a to nasitno, prepoznavno rdečo enolončnico najdemo povsod, kjer emigranti iz prej omenjenih dežel odpirajo restavracije z vzhodnoevropskim pridihom. Danes bomo torej še enkat spoznali jed, ki je bila že pred vojno med Rusijo in Ukrajino jedro spora med tema državama.

Avtor: Miha Švalj

17:30
Novice
17:35
Obvestila

V popoldanskih športnih minutah postrežemo z zanimivostmi pred nadaljevanjem košarkarskih kvalifikacij za svetovno prvenstvo in razmišljanje mariborskih nogometašev pred povratno tekmo s Cujem v kvalifikacijah za konferenčno ligo.

Avtor: Klemen Verlič

Najhitrejša in najglasnejša oddaja s plesno elektronsko glasbo.

Avtor: Tim Urbanja

V večeru predvajamo prvo epiziodo serije oddaj ob svetovnem prvenstvu v odbojki in evropskem v košarki. Preplet najuspešnejših kolektivnih športov zadnjega obdobja boste lahko spremljali ob osrednjih tekmovanjih sezone. Odbojkarji bodo napolnili Stožice, košarkarji pa poskrbeli za romanje navijačev v Nemčijo.

Avtor: Luka Petrič

Zadnja sprememba: 26.08.2022 10:05:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt