Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 20.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V Muenchnu gre h koncu evropsko prvenstvo devetih olimpijskih špportnih panog. Kraljica plezalnih sten je Janja Garnbret med bolj izpostavljenimi posamezniki atletskega programa pa Kristjan Čeh.

Avtor: Tomaž Langerholz

Dve z razlogom, in to je 20. avgust. V ospredju pa frontman zasedbe The Knack ter italijanski producent Spiller.

Avtor: Jernej Sobočan

08:30
Novice

Miran Ipavec se avtoštopa poslužuje že skoraj štiri desetletja, od obiska koncerta skupine Queen v Milanu leta 1984. V tem času je "preštopal" več kot 500 tisoč kilometrov. V oddaji Globalna vas nam je zaupal, ali ga je bilo kdaj tudi strah, glede na to, da se je vozil z več kot 11 tisoč različnimi vozniki.

Avtor: Mitja Peček, Jernej Sobočan

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo evropskim prvenstvom v Muenchnu z odzivi po nastopu Kristjana Čeha v metu diska, prvi pripravljalni tekmi odbojkarjev pred domačim svetovnim prvenstvom in napovedjo košarkarske tekme med Slovenijo in Hrvaško.

Avtor: Marko Polak

09:30
Novice

Komarji so naši zvesti spremljevalci tudi to poletje, čeprav jih je zaradi suše manj kot v preteklih letih. Ob svetovnem dnevu komarjev, ki ga zaznamujemo to soboto, se bomo pogovarjali s poznavalko dr. Katjo Kalan s Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, med drugim tudi o tem, zakaj so komarji najbolj nevarne živali na svetu, pa o tem, če so prenašalci malarije opazni tudi v Sloveniji in za kako uspešne so se izkazale prve študije izpuščanja genetsko spremenjenih komarjev v okolje.

Avtor: Maja Ratej

10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila

Če nekomu rečeš jama, najbrž najprej pomisli na Postojnsko ali Škocjanske jame in si ne predstavlja, da so tudi v hribih, v visokogorju, pravi podzemni labirinti z dvoranami, galerijami in brezni, globljimi od 200 metrov. Pa so. Leta 1985 so na Kaninskih podih odkrili Skalarjevo brezno, 1989 so se spustili do globine 911 metrov in jama je takrat veljala za najglobljo v Jugoslaviji. Lani pa so novomeški jamarji odkrili nove dele jame in presegli 1000 metrov globine. Zdaj imajo nov cilj, če Skalarjevo brezno povežejo z jamo Mala Boka, bo to postala najgloblja jama v Evropi in tretja najgloblja na svetu. Kako poteka raziskovanje jam, nam bodo povedali udeleženci mednarodne jamarske odprave v trenutno 1200 metrov globoko Skalarjevo brezno, ki jo je organiziral Jamarski klub Novo mesto.

Avtor: Veronika Gnezda

12:30
Novice
13:30
Novice
14:20
Obvestila
14:30
Novice

V zobozdravstveni ambulanti za mladino in otroke Zdravstvenega doma Bežigrad odgovarja zobozdravnica Teja Jeras.

Avtor: Nina Manfreda

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

V popoldanskem Navalu na šport se preselimo v Maribor ob tekmi slovenskih odbojkarjev v pripravah na domače svetovno prvenstvo in Muenchen ob predzadnjem dnevu evropskih prvenstev.

Avtor: Marko Pangerc

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 19.08.2022 17:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt