Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

četrtek, 18.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice

06:00
Novice
06:30
Novice

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.

Po svetu živijo številni Slovenci z izvirnimi zgodbami, zanimivimi izkušnjami in drugačnim pogledom na svet in domovino. Ob četrtkih zjutraj jih gosti Mitja Peček.

08:30
Novice

09:30
Novice
10:30
Novice

Aktualno družbeno dogajanje v reportažah, portretih in pogovorih.

11:30
Novice

Poljudna oddaja Vala 202, v kateri vas popeljemo med vznemirljiva vprašanja in odkritja moderne znanosti. Ob četrtkih od 11.45 do 12.30. Naročite se na podkast!

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Zgodbe umetnosti in ustvarjalcev.

14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Kako digitalizirati storitve in državo? Odbita do bita je lani jeseni raziskovala na Švedskem in v Estoniji. Državi slovita kot digitalizirani in enostavni za uporabo, torej prijazni ljudem, posledično tudi podjetjem, javni upravi, javnemu prevozu in podobno. Maruša in Anže ugotavljata, da nihče ne uporablja gotovine, da izdelke iz trgovine na dom prevažajo roboti in da je mobilnost že čisto električna.Švedska omogoča izposojo v knjižnici ali nakup stanovanja ob pomoči enotne digitalne identitete, Estonija pa predvsem mednarodno javnost najbolj razburja z volitvami po spletu, ki se jih udeležuje že 48 odstotkov volilnih upravičencev.

17:30
Novice

Love Over Gold je čertrti album britanske rokovske skupine Dire Straits, ki letos beleži 40. obletnico izida in velja za njeno najbolj ambiciozno stvaritev. Vodja skupine Mark Knopfler se je dokazal kot izredno navdahnjen avtor, mojstrsko je zasnoval glasbo in besede. Že pogled na seznam skladb, ki jih je samo pet, priča o njihovi dolžini. Telegraph Road vodi, tudi druge so bile za radijski eter precej neprijazne, seveda, kar zadeva trajanje. Glasba je usmerjena v neposredno rokovsko in prefinjeno eksperimentalno, morda na trenutke celo progresivno.

Večerni spored 18:25

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt