Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 6.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Dve z razlogom, to je obletnica rojstva umetnika Andyja Warhola. Začetnika pop arta, ki pa je ustvarjal tudi naslovnice albumov.

Avtor: Jernej Sobočan

08:30
Novice

Spoznajte Jana, mladega programerja, ki si je digitalno nomadstvo izbral za svoj trenutni način življenja. Dela od doma in ker mu narava dela omogoča, da ga opravlja od kjerkoli, tudi veliko potuje. Zakaj se je Jan odločil, da postane digitalni nomad, kako potuje in kje vse je že bil?

Avtor: Tina Šoln

Vse bliže so tekme slovenske košarkarske reprezentance na evropskem prvenstvu, kjer bo Slovenija po petih letih branila evropski naslov. Slovenci v teh dneh v Celju še igrajo pripravljalne tekme. Tokrat s Črno Goro. Košarki dodajamo še golf, saj so slovenske igralke našle pot tudi med najboljše v tej panogi, ki smo jo običajno šteli le za prestižno. O zadnjem major turnirju sezone.

Avtor: Klemen Vozel

09:30
Novice

Zakaj bi družbo za poletne počitnice iskali na spletu?

Avtor: Maruša Kerec

10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila

Preverjamo, kako je te dni v okolici gradu Snežnik, kje že deseto leto poteka interdisciplinarni festival Plavajoči grad.

Avtor: Veronika Gnezda

12:30
Novice
13:30
Novice
14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Med športi, ki bodo prisotni na bližnjem t. i. super evropskem prvenstvu v Muenchnu, bo tudi gimnastika. Nekdaj je slovenskemu športu prinašala številna odličja, trenutno pa smo Slovenci precej oddaljeni od najboljših. Morda bo na Bavarskem nov mejnik.

Avtor: Sandi Škvarč

Zvečer spremljamo pripravljalno tekmo slovenske reprezentance pred evropskim prvenstvom v košarki.

Avtor: Marko Polak

Glasba, ki jo le redkokdaj ali nikoli ne zasledite v rednih glasbenih opremah. Še manj verjetno pa je, da jo boste slišali na drugih radijskih postajah.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 06.08.2022 02:55:05

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt