Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

četrtek, 4.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice

06:00
Novice
06:30
Novice

Danica Badovinac se sama opiše kot ekopodjetnica in multipraktik. Živi na indonezijskem otoku Lombok, kjer ni vse tako rajsko, kot bi si morda predstavljali. Z njo smo se pogovarjali v začetku junija. Med drugim o tem, kako se spopadajo s pogostimi izpadi elektrike, težavami z dostopom do pitne vode in gorami smeti.

08:30
Novice

09:30
Novice
10:30
Novice

Krater je začasen produkcijski prostor, ki je vzniknil iz opuščenega, kraterju podobnega gradbišča v bližini mestnega jedra Ljubljane. Deluje kot prototip mehanizma za regeneriranje zemeljskega površja, ki na ruševinah urbanih ekosistemov oblikuje nove svetove.

11:30
Novice

Huda suša, ki pesti po polovici Evropske unije, bo imela tudi pri nas katastrofalne posledice. Ne občutijo je le v kmetijstvu in požgani krajini, poletje, ki je na vrhuncu, temperaturno močno odzvanja tudi v mestih. Tako imenovani urbani toplotni otok je besedna zveza, ki za zdaj kroži le v strokovnih krogih, z njim pa imamo nevede bogate izkušnje tudi tisti, ki delamo in živimo v mestih.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Prenovljeno otroško igrišče Tivoli je eno najsodobnejših otroških igrišč v Evropi. Otroke vseh starosti čakajo premišljeno izbrana, sodobna in kakovostna igrala, s katerimi zagotavljamo še zabavnejšo, a hkrati varno igro.

14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Zakaj družbo za potovanja iskati prek spleta? Ker je po svetu še vedno veliko dobrih, odprtih in gostoljubnih ljudi, pravijo Meta, Nika in Tamara. Po različnih koncih sveta so potovale s popolnimi neznanci. Tri odbite poletne zgodbe zavrtimo ob 16.45.

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

V večeru na Valu 202 spremljamo tekmo nogometašev Maribora v evropskem tekmovanju in priprave slovenske košarkarske reprezentance na evropsko prvenstvo.

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt