Minulo leto je močno zaznamovalo tudi fotografa Mira Majcna, ki je poznan predvsem kot fotograf glasbenih koncertov, med drugim je bil dvakrat tudi uradni fotograf skupine The Rolling Stones. Miro se je 20. junija 2021 skupaj s pilotom vračal z letalskega mitinga na Poljskem, starodobno letalo je strmoglavilo na Češkem, pilot je umrl, Miro pa po pravem čudežu hudo poškodovan preživel. Pol leta po nesreči uspešno okreva v Ljubljani in razmišlja predvsem o svetli prihodnosti.

Fotograf Miro Majcen je po čudežu preživel letalsko nesrečo. Uspešno okreva in razmišlja predvsem o svetli prihodnosti. Upa, da bo v letu 2022 lahko spet fotografiral tudi skupino The Rolling Stones

Minulo leto je močno zaznamovalo tudi fotografa Mira Majcna, ki je poznan predvsem kot fotograf glasbenih koncertov, med drugim je bil dvakrat tudi uradni fotograf skupine The Rolling Stones. Miro se je 20. junija 2021 skupaj s pilotom vračal z letalskega mitinga na Poljskem, starodobno letalo je strmoglavilo na Češkem, pilot je umrl, Miro pa po pravem čudežu hudo poškodovan preživel. Pol leta po nesreči uspešno okreva v Ljubljani in razmišlja predvsem o svetli prihodnosti: “Dobil sem tudi spodbudno sporočilo od podporne ekipe The Rolling Stones, da naj bom dobro. Upam, da bodo v letu 2022 nastopili tudi v Evropi in da jih bom lahko fotografiral.”

“Nesreča je čudna stvar, a moraš se pobrati. Rečeš si, da je to samo začasno in da je treba naprej. Na poti nisi sam, a vse je odvisno v resnici od tebe.”

Does this remind you of anything...? Taken by one of our tour photographers - Miro Majcen flying over Lake Bled in Slovenia! #rocknrolllake pic.twitter.com/SM7ao2LB2c

— The Rolling Stones (@RollingStones) July 9, 2018

Luka Hvalc