Stadion za Bežigradom je zamenjal Ljudski vrt, Srečka Katanca Matjaž Kek, Mirana Pavlina Zlatko Dedič. Rezultat za slovenske ljubitelje nogometa pa znova nepozaben. Uvrstitev na svetovno prvenstvo v nogometu. Slovenija se je leta 2009 še drugič uvrstila na največje nogometno tekmovanje, prvič in zadnjič pred domačimi gledalci. V tokratni epizodi Vrnitve v prihodnost z reporterjem Boštjanom Janežičem govoriva o tem, kako je Matjaž Kek zgradil novo generacijo, s katero je Slovenija še drugič v samostojnosti dihala nogometno, enotno. Kdo so bili junaki druge slovenske reprezentančne nogometne pomladi? Kdo je bil vodja na in ob igrišču? Kako se je Sloveniji uspelo po skromnem začetku kvalifikacij boriti celo za prvo mesto v skupini? Kakšno je bilo prvenstvo v Južnoafriški republiki in ali je bila tekma z Anglijo najodmevnejša slovenska na velikih tekmovanjih? V novi epizodi športnega časovnega stroja še o tem, da se izteka čas zdajšnji generaciji za ponovitev uspehov predhodnih.

Slovenska nogometna reprezentanca se drugič uvrsti na svetovno prvenstvo

Stadion za Bežigradom je zamenjal Ljudski vrt, Srečka Katanca Matjaž Kek, Mirana Pavlina Zlatko Dedič. Rezultat za slovenske ljubitelje nogometa pa znova nepozaben. Uvrstitev na svetovno prvenstvo v nogometu. Slovenija se je leta 2009 še drugič uvrstila na največje nogometno tekmovanje, prvič in zadnjič pred domačimi gledalci.

V tokratni epizodi Vrnitve v prihodnost z reporterjem Boštjanom Janežičem govoriva o tem, kako je Matjaž Kek zgradil novo generacijo, s katero je Slovenija še drugič v samostojnosti dihala nogometno, enotno.

Kdo so bili junaki druge slovenske reprezentančne nogometne pomladi? Kdo je bil vodja na in ob igrišču? Kako se je Sloveniji uspelo po skromnem začetku kvalifikacij boriti celo za prvo mesto v skupini? Kakšno je bilo prvenstvo v Južnoafriški republiki in ali je bila tekma z Anglijo najodmevnejša slovenska na velikih tekmovanjih? V novi epizodi športnega časovnega stroja še o tem, da se izteka čas zdajšnji generaciji za ponovitev uspehov predhodnih.

Val 202