Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

To je moja muska

38 epizod

38 epizod



27. 12. 2023

Ana Lazovski

Ana Lazovski živi in ustvarja v Londonu. Je oblikovalka maske, "color maestrica", izdeluje pa tudi klobuke. Izjemno strastna je tudi do glasbe. O tem, kako je izdelala šminko za Angelino Jolie, v kakšni vlogi je sodelovala pri seriji "Orange is the new black", ali je dražji makeup resnično boljši, kako družbena omrežja ter kozmetične linije slavnih vplivajo na tovrstno industrijo in o svoji veliki ljubezni do glasbe.


20. 12. 2023

Ema Kozin

Slovenska boksarka in svetovna prvakinja v supervelterski kategoriji po verzijah WBO in WBC nas je popeljala v ozadje profesionalnega boksa in z nami delila svoj glasbeni okus ter decembrske načrte.


13. 12. 2023

Eva Mahkovic

Eva Mahkovic je dramaturginja in pisateljica, ki je pred kratkim pri založbi Beletrina izdala knjigo Toxic, z nami pa je delila svoj glasbeni okus. Toxic spada v žanr avtofikcije, v njej Eva Mahkovic med drugim piše o svojem odnosu do telesa, nečloveških lepotnih idealih z začetka 2000ih, kultnih serijah, kot sta Midve z mavo in Opravljivka, o bolečini, o ljubezni, o sramu, o hrani, o tem, kako je biti ženska, in o Taylor Swift.


06. 12. 2023

Brina Robinik Kobal

Prva gostja zimske edicije oddaje je Brina Robinik Kobal. Študentko komunikologije in mlado kuharico, ki se je morda spomnite iz oddaje Masterchef, najdete v kuhinji Ane Roš. Poleg zakulisja kuharskih tekmovanj in prestižne kuhinje je z nami delila svoj glasbeni izbor.


28. 08. 2023

Petra Škabar

Petra Škabar je diplomirana psihologinja, psihoterapevtka in vodja projekta Izpovedi mentalnega zdravja, ki svoj čas posveča predvsem izvajanju terapij in oblikovanju varne prihodnosti na družabnih omrežjih. Že skoraj pet let aktivno spreminja obraz instagrama z razbijanjem mitov o mentalnem zdravju in govoru o le-temu na internetu, v zadnjem letu pa je svetovanja prestavila tudi v "realni svet". Kdaj moramo obiskati terapijo in kako izbrati pravega terapevta? Ali je objava na družabnih omrežjih lahko del terapije? Kako zagotoviti potrebno podporo ljudem, prizadetim v naravnih katastrofah? Katera glasba je terapevtska glasba? Izveste v oddaji.


21. 08. 2023

Alja Horvat

Alja Horvat je ilustratorka, grafična in modna oblikovalka, ki jo je revija Forbes uvrstila na seznam Forbes 30 Under 30 Europe v kategoriji Umetnost in kultura. Med njenimi naročniki najdemo znamke, kot so Disney, CeliaB, Fila, Urban Outfiters ter domačo Barcaffe, med zvezdniki, ki so oblekli njen kos, pa se je pred kratkim znašla tudi igralka Olivia Wilde.


14. 08. 2023

Assija Sultanova

Assija Sultanova je baletka rojena v Ljubljani. V Mariboru je obiskovala konzervatorij za glasbo, svoje znanje pa je zatem izpopolnjevala v ruskem Permu. Pred kratkim se je vrnila iz Saint Petersburga, kjer študij nadaljuje. V svet baleta doma in v tujini nas je popeljala v družbi oddaje v kateri je izbrala tudi tri skladbe, ki jo spremljajo na poti, na odru in v srcu.


07. 08. 2023

Kris Guštin

Kris Guštin, član trenutno najpopularnejše domače glasbene skupine Joker Out, o svojem otroštvu, o očetu Guštiju, o evrovizijski izkušnji in o preboju v tujino ter o prihodnosti. Izbral je tudi tri skladbe, ki imajo v njegovem srcu posebno mesto.


31. 07. 2023

Nik Drozg

27-letni Nik Drozg kot neodvisni koncertni organizator sodeluje s Kinom Šiška in klubom Channel Zero. Dela tudi kot glasbeni novinar na Radiu Študent, na katerem se je specializiral za organizacijo dogodkov. Leta 2023 je organiziral prvi regionalni festival in konferenco malih glasbenih prizorišč SUBSTRAT, ki jo podpira iniciativa EEnlarge Europe. Z zasedbo Lynch je med drugim nastopil na prvi Špil ligi, na kateri zdaj deluje v vlogi koordinatorja. V oddaji nas je popeljal v zakulisje svojega dela ter z nami delil tri skladbe, ki so zaznamovale njegovo življenje in karierno pot.


24. 07. 2023

Kaja Sajovic

Kaja Sajovic je novinarka na zunanjepolitični redakciji, zaposlena v Multimedijskem centru radia in televizije Slovenija. V preteklosti je hkrati pisala tudi o smučarskih tekmah ter o glasbi, zadnja leta pa se je posvetila kulinaričnemu novinarstvu. Piše za domače in tuje revije, je tudi soavtorica prve monografije Ane Roš, Sun and Rain. Skupaj s profesorico Majo Uran je tudi soavtorica aktualne slovenske gastronomske strategije. V oddaji To je moja muska je govorila o svojem glasbenem izboru, beseda pa je tekla tudi o visoki kulinariki, Michelinovih zvezdicah in odnosu Slovencev do gastronomije.


17. 07. 2023

Nina Grilc

Nina Grilc je vplivnica in glasbenica, ukvarja se tudi s sinhronizacijo risank. Pod umetniškim imenom Nina Kay se je pred enajstimi leti v skladbi Kratek stik pridružila Big Foot Mami, septembra pa se na glasbeni oder vrača.


02. 01. 2023

Bibi Club

Bibi Club je glasbeni projekt kanadskega para, ki ustvarja glasbo za zabavo v dnevni sobi. Z njo pa smo se zabavali tudi obiskovalci glasbenega dogodka M for Montreal.


26. 12. 2022

Megan Jasper

Na glasbenem dogodku M for Montreal smo k pogovoru povabili direktorico vplivne založbe Sub Pop, ki je z nami delila svoj glasbeni izbor.


19. 12. 2022

Elizabeth Omoregie

Eden izmed večjih domačih športnih dogodkov v letu je bilo tudi evropsko prvenstvo za rokometašice. Slovenski del tekmovanja sta gostila Celje in Ljubljana. Slovenske rokometašice so z osmim mestom dosegle najboljšo uvrstitev na prvenstvih. Med njimi tudi Elizabeth Omoregie prva gostja zimske edicije oddaje To je moja muska. Še kot najstnica je prvič oblekla dres rokometnega kluba Krim, kasneje tudi dres slovenske reprezentance. V zadnjih sezonah je Elizabeth članica kluba iz Bukarešte.


05. 09. 2022

Uma Štader

Šestnajstletna Uma Štader je glavna igralka v mladinskem celovečernem filmu režiserja Petra Bratuše Gajin svet 2. Stopili smo tudi v Umin svet in njen glasbeni izbor.


29. 08. 2022

Evgen Čopi Gorišek

Evgen Čopi Gorišek, mlad piranski umetnik, ki živi in ustvarja v Berlinu, je v dveh letih mednarodne kariere svoja umetniška dela razstavljal v New Yorku, Hongkongu, Miamiju, Amsterdamu, Seulu. Njegov zaščitni znak so popolna telesa in zamegljeni nasmeški. Je eden najbolj zaželenih slovenskih slikarjev v tujini, ki so ga opazili na Instagramu, a pravi, da tovrstne objave še zdaleč niso dovolj. 60 odstotkov časa preživi v ateljeju, 40 na umetniških druženjih, povezovanjih.


22. 08. 2022

Romana Kocjančič

Sestra Romana Kocjančič je voditeljica oddaje Obzorje duha na Televiziji Slovenija. V oddaji nas je popeljala v življenja frančiškanskih Marijinih misijonark in z nami delila svoj glasbeni okus.


15. 08. 2022

Alex Cvetkov

Režiser Alex Cvetkov je nekdanji kaskader in didžej ter tudi gost oddaje To je moja muska. V valovski studio se je pripeljal iz obale, kamor se je vrnil po študiju filma v Los Angelesu, in v družbi Neje Jerant med drugim izbral tri skladbe.


08. 08. 2022

Mitja Gasparini

Mitja Gasparini, izkušeni slovenski korektor, ki se je vrnil v slovensko reprezentanco, o tem, ali se je bilo lažje od dresa posloviti ali ga znova obleči, ter tudi o tem, kdo med našimi odbojkarji ima najboljši in kdo najslabši glasbeni okus.


01. 08. 2022

Urša Premik

Pred objektivom Urše Premik, ene najuspešnejših fotografinj pri nas, se je zvrstilo že lepo število glasbenikov. Med drugimi Senidah, Vazz, Mrfy in Amaya. Zase pravi, da nima glasbenega okusa, je pa navdušena nad novim valom domače glasbe.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt