Kaskaderko Tjaša Perko, hčerko znanega kaskaderja Roka Cvetkova, mamo, ženo smo nazadnje lahko občudovali v vlogi kaskaderske dvojnice Salme Hayek v filmu Hitman's Wife's Bodyguard, v filmu Expendables 4, v katerem je spoznala tudi 50 centa, pa bo na pomoč priskočila Meghan Fox. V oddaji nas je popeljala v ozadje kaskaderskega posla, izbirala pa je tudi tri skladbe.

"Pravi čar kaskaderskega dvojništva je v tem, da nikoli ne veš, kaj točno te čaka"

Kaskaderko Tjaša Perko, hčerko znanega kaskaderja Roka Cvetkova, mamo, ženo smo nazadnje lahko občudovali v vlogi kaskaderske dvojnice Salme Hayek v filmu Hitman's Wife's Bodyguard, v filmu Expendables 4, v katerem je spoznala tudi 50 centa, pa bo na pomoč priskočila Meghan Fox. 

"Ko igraš kaskadersko dvojnico, igraš v akcijskih prizorih namesto določene igralke. To pomeni, da se moram naučiti njene hoje, kako se pretepa, čim bolj ji moram biti podobna. Od igralke je odvisno, koliko stvari želi narediti sama, več ko jih, več sva skupaj, saj jo določenih stvari tudi naučim in tako sva bolj povezani."

Obstaja več vrst kaskaderjev: "Sama imam srečo, da delam skoraj vse. Od avtov, motorjev, pretepov, skokov, padcev. Vseskozi moram biti v formi, treniram kolikor lahko. Scenarij za film dobim vnaprej in približno vem, kaj bom morala početi, vedno pa lahko režiser scenarij spreminja. Nikoli nisem rekla, da česa ne bom naredila, sem pa bila pri kakšnem projektu in položaju v stresu. V stvari se ne podajam brezglavo, varnost je na prvem mestu."

Njen glasbeni izbor:

Neja Jerant