Anja Rupel, pop pevka, voditeljica in glasbena urednica je menjala program in namesto za Prvi izbrala glasbo za Val 202.

"Z leti dobiš drugačen odnos do svojega preteklega dela, obdobje Videosexa je bilo zanimivo, razburljivo. Stvari so bile dobro narejene in so ostale, nismo vedeli, da bomo pustili tak pečat"

Anja Rupel, glasbena urednica in voditeljica na Prvem, bo izbirala glasbo: "Poslušam raznovrstno glasbo, sem ljubiteljica popa, rnb-ja, starih popevk, dobrih pevk, poslušam pa tudi star rock."

Njen glasbeni izbor:

"Moja mami je velika ljubiteljica muzikalov, in to ljubezen je privzgojila tudi meni. Ko sem bila v najstniških letih, sem si želela, da bi pela kot Barbra." 

"Tale komad me povezuje s pevcem Milanom Mladenovićem, ko smo z Videosexi imeli prvi koncert v Beogradu. Takrat smo nastopili z Otroki socializma in Ekaterino Veliko."

"Najraje sem pisala besedila za oziroma z Alenko Godec. Ta skladba je začetek našega sodelovanja in prijateljstva. Na Emi se je z njo predstavila v novi podobi, tako glasbeni kot vizualni." 

Neja Jerant